DRAGĂ CLIENT CITROËN AUTOGLOBUS, FELICITĂRI!

Pentru că ești deja clientul nostru, beneficiezi de o OFERTĂ DE NEEGALAT*, concepută SPECIAL pentru tine, pentru ca tu să te bucuri de un nou partener pe patru roți, indiferent de spațiul în care te deplasezi sau de locurile în care călătorești.

De AVANTAJE MULTIPLE ai parte, la orice nou autoturism Citroën achiziționat de la Autoglobus:

  • 5 ANI GARANȚIE EXTINSĂ CADOU**, inclusiv Asistență Rutieră Non-Stop oriunde în Europa, cu servicii complementare***
  • Prețuri promoționale prin programul REMAT****
  • Serviciul Buy-Back, indiferent de model sau marcă

CERE O OFERTĂ PERSONALIZATĂ

Numele *

Adresa de email *

Telefon

Interesat de

Alte detalii (dacă e cazul)

Datele dumneavoastră personale vor fi prelucrate de către Autoglobus conform descrierii din Politica de Confidenţialitate. Pentru mai multe informaţii privind drepturile dumneavoastră la confidenţialitate şi datele noastre de contact, vă rugăm verificaţi aici.

Doresc să primesc informaţii despre produsele şi serviciile Autoglobus (noutăți, promoții, oferte speciale).

*Ofertă valabilă până la data de 20 decembrie 2019, destinată clienților Autoglobus posesori de autovehicule marca Citroën, indiferent de modelul deținut.

**5 ani Garanție Extinsă acordată în limita a 100.000 km, pentru gama de autoturisme Citroen: C3, C3 Aircross, C-Elysée, C4 Cactus, C5 Aircross, Berlingo.

***Pe perioada garanției extinse beneficiezi de Asistență Rutieră non-stop în toată Europa, inclusiv servicii complementare în funcție de situație: cazare / transport / mașină la schimb / repatrierea mașinii.

****Oferte valabile până la 30 septembrie, în limita stocului disponibil, prin Programul de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Național 2019, derulat de Administraţia Fondului de Mediu și finanţat din Fondul de Mediu.