Oferte & Noutăţi

Citroen SUWeek, 6-11 iulie 2020

Vino în showroom să admiri designul și să testezi confortul SUV-urilor Citroën, iar noi te răsplătim cu un kit de călătorie. La orice autoturism comandat din stoc în perioada campaniei îţi facem cadou 1 AN GARANŢIE EXTINSĂ.

Servicii cosmetică auto

Vrei ca mașina ta să arate ca nouă, strălucitoare și fresh? Ai nevoie de servicii profesioniste de cosmetică auto! Profită acum de oferta completă de Autoglobus.

PROMO ELEMENTE DISTRIBUŢIE

Vă așteptăm la Autoglobus pentru a beneficia de până la 20% reducere pentru diferite elemente de distribuţie.

CITROEN C3

CITROËN C3 se face remarcat prin stilul inovator si prin caracterul puternic. Acum cu un pret promo de la 9.280 Euro*, TVA și prima de casare incluse!

OFERTĂ CITROEN C-ELYSEE

CITROËN C-ELYSÉE reprezinta echilibrul perfect dintre dimensiunile compacte si confortul dedicat pentru 5 pasageri. De la 10.490 Euro, TVA și prima de casare incluse.

SUPORT REPARAŢII CAROSERIE

Ai avut un accident și nu ai CASCO? La Citroen Autoglobus beneficiezi de 20%* reducere la piese originale Citroen și manopera aferentă.

Noul C5 Aircross SUV

Noul Citroen C5 Aircross - un SUV cu un caracter unic, acum cu avantaj client de până la 6.100 Euro, TVA și prima de casare incluse!

Noul Citroen C3 Aircross

Descoperă Citroen C3 Aircross, SUV-ul compact. Mai mult spațiu, mai multă versatilitate, acum cu avantaj client de până la 5.100 €!

PROMO ELEMENTE DE FRÂNARE

Vă așteptăm la Autoglobus pentru a beneficia de 20% reducere pentru plăcuţe şi discuri de frână originale Citroen.

#ALĂTURI DE TINE

Showroom-ul și atelierul de service Citroen Autoglobus funcționează cu program normal de lucru. În același timp, facem tot posibilul să asigurăm sănătatea atât a clienților cât și colegilor noștri, urmărim evoluția COVID-19, respectăm cerințele și recomandările autorităților.

Oferte stoc Citroen Timisoara

Profită acum de ofertele stoc de la Citroen Timișoara: reduceri de preț, livrare imediată, eligibilitate in programul Rabla.

CITROEN REMAT 2020

Programul "Rabla" continuă și în 2020. Înscrie-te și te contactăm cu mai multe detalii!