Oferte & Noutăţi

Noua gamă SUV Citroen

Descoperă noua gamă de SUV-uri Citroën și alege modelul ce ți se potrivește cel mai bine pentru a-ți fi partener în cele mai interesante călătorii.

CITROEN REMAT 2019

Programul "Rabla" continuă și în toamna 2019. Înscrie-te și te contactăm cu mai multe detalii!

Noul C5 Aircross SUV

Noul Citroen C5 Aircross - un SUV cu un caracter unic, acum de la 21.153 Euro cu TVA și prima de casare incluse. Cere o ofertă personalizată!

Noul Citroen C3 Aircross

Descoperă noul Citroen C3 Aircross, SUV-ul compact. Mai mult spațiu, mai multă versatilitate, de la 14.109 Euro cu TVA și prima de casare incluse!

CITROEN C3

NOUL CITROËN C3 se face remarcat prin stilul inovator si prin caracterul puternic. Acum de la 8.509 Euro, TVA și prima de casare incluse!

OFERTĂ CITROEN C-ELYSEE

Noul Citroen C-Elysee, de la 8.030 Euro, TVA și prima de casare incluse!

noul Citroen Jumpy

Noul Citroen Jumpy, conceput pentru a răspunde tuturor aşteptărilor profesionale. Acum cu un avantaj client de 2.380 € cu TVA și 0% dobândă prin Citroen Finance!

Noul Citroen Berlingo

Cu o personalitate puternică și îndrăzneață, o siluetă dinamică, tehnologia Airbump® și note de culoare, noul Citroën Berlingo este vehiculul recreațional absolut.

Citroen – Vânzări în creștere

În prima jumătate a anului, Citroën a înregistrat o creștere de 47% a vânzărilor într-o piață auto ce a crescut cu 17% față de anul 2018.

Citroen Mistery Car

Citroen pregătește o mașină misterioasă. Este vorba despre o limuzină, care va fi dezvăluită în 2021. CEO-ul companiei spune că atunci este momentul potrivit pentru un asemenea model.

Vânzări C5 Aircross

Citroen a comercializat 50.000 de unități C5 Aircross în 6 luni de la lansare. Brandul francez are cea mai mare creștere a vânzărilor la nivel european, în prima jumătate din 2019.

Noua gamă Citroen Jumper

Citroen Jumper, un model robust cu un volum impresionant de încărcare, acum cu motorizări noi Euro 6.2. Disponibil din toamna 2019. Solicită acum o ofertă!