Oferte & Noutăţi

Oferte electrice Citroen

De la compacte la SUV-uri, monovolume de familie sau comerciale ușoare - avem mașina electrică potrivită nevoilor tale. Descoperă oferta de vehicule electrice Citroen de la Autoglobus Timișoara.

CITROEN JUMPER

Citroen Jumper, cu dobândă de 2,99% și 4 luni grație, Radio-CD cadou și întreținere gratuită 150.000 km. Solicită acum o ofertă!

CITROEN REMAT 2021

Programul "Rabla" continuă și în 2021. La orice model Citroen contractat prin programul Rabla până la 30 aprilie îţi oferim 1 AN GARANŢIE EXTINSĂ CADOU!

NOUL CITROEN C4

CITROËN C4 se face remarcat printr-un stil puternic și o personalitate unică. Cere acum o ofertă.

CITROEN C3

CITROËN C3 se face remarcat prin stilul inovator si prin caracterul puternic. Cere acum o ofertă prin programul Rabla!

Noul C5 Aircross SUV

Noul Citroen C5 Aircross - un SUV cu un caracter unic. Cere acum o ofertă prin programul Rabla 2021.

Noul Citroen C3 Aircross

Descoperă Citroen C3 Aircross, SUV-ul compact. Mai mult spațiu, mai multă versatilitate. Cere acum o ofertă prin programul Rabla.

Noul C5 Aircross SUV Hybrid

Noul C5 Aircross SUV Hybrid propune o mobilitate extinsă, pentru o utilizare polivalentă, reprezentând vârful-de-gamă al mărcii Citroën. Cere acum o ofertă.

KARUSEL Auto Spa

Mașina are nevoie de un refresh? Profită acum de serviciile profesioniste de la KARUSEL Auto Spa - Centrul de cosmetică auto by Autoglobus.

Servicii complete Caroserii

Caroserie deteriorată sau chiar daună severă? Nu-ți face griji, mașina ta poate arăta din nou impecabil! Ai beneficii cadou în funcție de valoarea lucrărilor!

DE CE AUTOGLOBUS SERVICE

De ce să alegi Autoglobus Service - Reparator Agreat Citroen?

#ALĂTURI DE TINE

Showroom-ul și atelierul de service Citroen Autoglobus funcționează cu program normal de lucru. În același timp, facem tot posibilul să asigurăm sănătatea atât a clienților cât și colegilor noștri, urmărim evoluția COVID-19, respectăm cerințele și recomandările autorităților.