Oferte & Noutăţi

DE CE AUTOGLOBUS SERVICE

De ce să alegi Autoglobus Service - Reparator Agreat Citroen?

Servicii cosmetică auto

Vrei ca mașina ta să arate ca nouă, strălucitoare și fresh? Ai nevoie de servicii profesioniste de cosmetică auto! Profită acum de oferta completă de Autoglobus.

CITROEN C3

CITROËN C3 se face remarcat prin stilul inovator si prin caracterul puternic. Acum cu un pret promo de la 9.990 Euro*, TVA, ecobonus și prima de casare incluse!

OFERTĂ CITROEN C-ELYSEE

CITROËN C-ELYSÉE reprezinta echilibrul perfect dintre dimensiunile compacte si confortul dedicat pentru 5 pasageri. De la 9.890 Euro, TVA, prima de casare și ecobonus incluse.

SUPORT REPARAŢII CAROSERIE

Ai avut un accident și nu ai CASCO? La Citroen Autoglobus beneficiezi de 20%* reducere la piese originale Citroen și manopera aferentă.

Noul C5 Aircross SUV

Noul Citroen C5 Aircross - un SUV cu un caracter unic, acum cu avantaj client de până la 6.100 Euro, TVA și prima de casare incluse!

Noul Citroen C3 Aircross

Descoperă Citroen C3 Aircross, SUV-ul compact. Mai mult spațiu, mai multă versatilitate, acum de la 13.500 €, TVA, prima de casare și ecobonus incluse!

#ALĂTURI DE TINE

Showroom-ul și atelierul de service Citroen Autoglobus funcționează cu program normal de lucru. În același timp, facem tot posibilul să asigurăm sănătatea atât a clienților cât și colegilor noștri, urmărim evoluția COVID-19, respectăm cerințele și recomandările autorităților.

Oferte stoc Citroen Timisoara

Profită acum de ofertele stoc de la Citroen Timișoara: reduceri de preț, livrare imediată, eligibilitate in programul Rabla.

CITROEN REMAT 2020

Programul "Rabla" continuă și în 2020. Înscrie-te și te contactăm cu mai multe detalii!

CITROEN AVANTAJ

Citroen Avantaj, programul de service special adaptat vârstei vehiculului tău. 20% reducere la manoperă și piesele de schimb originale, pentru mașini mai vechi de 4 ani!

C5 AIRCROSS SUV HYBRID

Citroën lansează ofensiva sa electrică, prin prezentarea emblemei mărcii în materie de tehnologie, C5 Aircross SUV Hybrid, the Silent Urban Vehicle de clasă ë-Comfort.