Oferte & Noutăţi

CITROEN AVANTAJ

Citroen Avantaj, programul de service special adaptat vârstei vehiculului tău. 20% reducere la manoperă și piesele de schimm originale, pentru mașini mai vechi de 4 ani!

C5 AIRCROSS SUV HYBRID

Citroën lansează ofensiva sa electrică, prin prezentarea emblemei mărcii în materie de tehnologie, C5 Aircross SUV Hybrid, the Silent Urban Vehicle de clasă ë-Comfort.

Noua gamă SUV Citroen

Descoperă noua gamă de SUV-uri Citroën și alege modelul ce ți se potrivește cel mai bine pentru a-ți fi partener în cele mai interesante călătorii.

Noul C5 Aircross SUV

Noul Citroen C5 Aircross - un SUV cu un caracter unic, acum de la 20.193 Euro cu TVA inclus. Cere o ofertă personalizată!

Noul Citroen C3 Aircross

Descoperă noul Citroen C3 Aircross, SUV-ul compact. Mai mult spațiu, mai multă versatilitate, de la 15.115 Euro, TVA inclus!

CITROEN C3

NOUL CITROËN C3 se face remarcat prin stilul inovator si prin caracterul puternic. Acum de la 10.572 Euro, TVA inclus!

OFERTĂ CITROEN C-ELYSEE

CITROËN C-ELYSÉE reprezinta echilibrul perfect dintre dimensiunile compacte si confortul dedicat pentru 5 pasageri. Un sedan actualizat cu stil!

noul Citroen Jumpy

Noul Citroen Jumpy, conceput pentru a răspunde tuturor aşteptărilor profesionale. Acum cu un avantaj client de 2.380 € cu TVA și 0% dobândă prin Citroen Finance!

Noul Citroen Berlingo

Cu o personalitate puternică și îndrăzneață, o siluetă dinamică, tehnologia Airbump® și note de culoare, noul Citroën Berlingo este vehiculul recreațional absolut.

Citroen – Vânzări în creștere

În prima jumătate a anului, Citroën a înregistrat o creștere de 47% a vânzărilor într-o piață auto ce a crescut cu 17% față de anul 2018.

Citroen Mistery Car

Citroen pregătește o mașină misterioasă. Este vorba despre o limuzină, care va fi dezvăluită în 2021. CEO-ul companiei spune că atunci este momentul potrivit pentru un asemenea model.

Vânzări C5 Aircross

Citroen a comercializat 50.000 de unități C5 Aircross în 6 luni de la lansare. Brandul francez are cea mai mare creștere a vânzărilor la nivel european, în prima jumătate din 2019.