Oferte & Noutăţi

Servicii complete Caroserii

Caroserie deteriorată sau chiar daună severă? Nu-ți face griji, mașina ta poate arăta din nou impecabil! Ai beneficii cadou în funcție de valoarea lucrărilor!

NOUL CITROEN C4

CITROËN C4 se face remarcat printr-un stil puternic și o personalitate unică. Cere acum o ofertă.

Servicii cosmetică auto

Vrei ca mașina ta să arate ca nouă, strălucitoare și fresh? Ai nevoie de servicii profesioniste de cosmetică auto! Profită acum de oferta completă de Autoglobus.

CITROEN C3

CITROËN C3 se face remarcat prin stilul inovator si prin caracterul puternic. Cere acum o ofertă.

OFERTĂ CITROEN C-ELYSEE

CITROËN C-ELYSÉE reprezinta echilibrul perfect dintre dimensiunile compacte si confortul dedicat pentru 5 pasageri. Cere acum o ofertă.

Noul C5 Aircross SUV

Noul Citroen C5 Aircross - un SUV cu un caracter unic. Cere acum o ofertă.

Noul Citroen C3 Aircross

Descoperă Citroen C3 Aircross, SUV-ul compact. Mai mult spațiu, mai multă versatilitate. Cere acum o ofertă.

#ALĂTURI DE TINE

Showroom-ul și atelierul de service Citroen Autoglobus funcționează cu program normal de lucru. În același timp, facem tot posibilul să asigurăm sănătatea atât a clienților cât și colegilor noștri, urmărim evoluția COVID-19, respectăm cerințele și recomandările autorităților.

Oferte stoc Citroen Timisoara

Profită acum de ofertele stoc de la Citroen Timișoara: reduceri de preț, livrare imediată, eligibilitate in programul Rabla.

OFERTE CITROEN JUMPER

Citroen Jumper, afacerea ta este pe drumul cel bun. Acum cu avantaj client de la 2.190 Euro cu TVA și 0% dobândă prin Citroen Finance

CITROEN AVANTAJ

Citroen Avantaj, programul de service special adaptat vârstei vehiculului tău. 20% reducere la manoperă și piesele de schimb originale, pentru mașini mai vechi de 4 ani!

C5 AIRCROSS SUV HYBRID

Citroën lansează ofensiva sa electrică, prin prezentarea emblemei mărcii în materie de tehnologie, C5 Aircross SUV Hybrid, the Silent Urban Vehicle de clasă ë-Comfort.