Oferte & Noutăţi

TU STAI ACASĂ, VENIM NOI LA TINE!

Venim la tine acasă pentru contractarea și livrarea vehiculului dorit, sau pentru a prelua mașina - dacă ai nevoie de lucrări de service.

Super ofertele primăverii

Profită acum de super-ofertele primăverii de la Citroen Timisoara, la un stoc limitat de autoturisme și vehicule comerciale. Reduceri masive de prețuri și livrare rapidă din stoc!

CITROEN REMAT 2020

Programul "Rabla" continuă și în 2020. Înscrie-te și te contactăm cu mai multe detalii!

Noul C5 Aircross SUV

Noul Citroen C5 Aircross - un SUV cu un caracter unic, acum cu avantaj client de până la 4.325 Euro, TVA și prima de casare incluse!

Noul Citroen C3 Aircross

Descoperă Citroen C3 Aircross, SUV-ul compact. Mai mult spațiu, mai multă versatilitate, acum cu avantaj client de până la 3.100 Euro, TVA și prima de casare incluse!

CITROEN C3

CITROËN C3 se face remarcat prin stilul inovator si prin caracterul puternic. Acum de la 9.280 Euro, TVA și prima de casare incluse.

OFERTĂ CITROEN C-ELYSEE

CITROËN C-ELYSÉE reprezinta echilibrul perfect dintre dimensiunile compacte si confortul dedicat pentru 5 pasageri. De la 10.790 Euro, TVA și prima de casare incluse.

CITROEN AVANTAJ

Citroen Avantaj, programul de service special adaptat vârstei vehiculului tău. 20% reducere la manoperă și piesele de schimm originale, pentru mașini mai vechi de 4 ani!

C5 AIRCROSS SUV HYBRID

Citroën lansează ofensiva sa electrică, prin prezentarea emblemei mărcii în materie de tehnologie, C5 Aircross SUV Hybrid, the Silent Urban Vehicle de clasă ë-Comfort.

Gama SUV Citroen

Descoperă noua gamă de SUV-uri Citroën și alege modelul ce ți se potrivește cel mai bine pentru a-ți fi partener în cele mai interesante călătorii.

noul Citroen Jumpy

Noul Citroen Jumpy, conceput pentru a răspunde tuturor aşteptărilor profesionale. Acum cu un avantaj client de 2.380 € cu TVA și 0% dobândă prin Citroen Finance!

Noul Citroen Berlingo

Cu o personalitate puternică și îndrăzneață, o siluetă dinamică, tehnologia Airbump® și note de culoare, noul Citroën Berlingo este vehiculul recreațional absolut.