Oferte & Noutăţi

CITROEN REMAT 2020

Programul "Rabla" continuă și în 2020. Înscrie-te și te contactăm cu mai multe detalii!

Noul C5 Aircross SUV

Noul Citroen C5 Aircross - un SUV cu un caracter unic, acum cu avantaj client de până la 4.325 Euro, TVA și prima de casare incluse! Bonus - 1 an Garanție Extinsă!

Noul Citroen C3 Aircross

Descoperă Citroen C3 Aircross, SUV-ul compact. Mai mult spațiu, mai multă versatilitate, acum cu avantaj client de până la 3.100 Euro, TVA și prima de casare incluse! Bonus - 1 an Garanție Extinsă!

CITROEN C3

CITROËN C3 se face remarcat prin stilul inovator si prin caracterul puternic. Acum de la 9.280 Euro, TVA și prima de casare incluse. Bonus - 1 an Garanție Extinsă!

OFERTĂ CITROEN C-ELYSEE

CITROËN C-ELYSÉE reprezinta echilibrul perfect dintre dimensiunile compacte si confortul dedicat pentru 5 pasageri. De la 10.790 Euro, TVA și prima de casare incluse. Bonus, 1 an Garanție Extinsă!

CITROEN AVANTAJ

Citroen Avantaj, programul de service special adaptat vârstei vehiculului tău. 20% reducere la manoperă și piesele de schimm originale, pentru mașini mai vechi de 4 ani!

C5 AIRCROSS SUV HYBRID

Citroën lansează ofensiva sa electrică, prin prezentarea emblemei mărcii în materie de tehnologie, C5 Aircross SUV Hybrid, the Silent Urban Vehicle de clasă ë-Comfort.

Gama SUV Citroen

Descoperă noua gamă de SUV-uri Citroën și alege modelul ce ți se potrivește cel mai bine pentru a-ți fi partener în cele mai interesante călătorii.

noul Citroen Jumpy

Noul Citroen Jumpy, conceput pentru a răspunde tuturor aşteptărilor profesionale. Acum cu un avantaj client de 2.380 € cu TVA și 0% dobândă prin Citroen Finance!

Noul Citroen Berlingo

Cu o personalitate puternică și îndrăzneață, o siluetă dinamică, tehnologia Airbump® și note de culoare, noul Citroën Berlingo este vehiculul recreațional absolut.

Citroen – Vânzări în creștere

În prima jumătate a anului, Citroën a înregistrat o creștere de 47% a vânzărilor într-o piață auto ce a crescut cu 17% față de anul 2018.

Citroen Mistery Car

Citroen pregătește o mașină misterioasă. Este vorba despre o limuzină, care va fi dezvăluită în 2021. CEO-ul companiei spune că atunci este momentul potrivit pentru un asemenea model.