Project Description

CITROËN JUMPER, INSPIRAT DE PROFESIONIȘTI

Robust, cu 8 versiuni de caroserie configurabile în funcţie de nevoile tale, furgoane disponibile în 4 lungimi și 3 ampatamente, cu un volum impresionant de încărcare de până la 17 mc, cu motorizări noi economice și performante Euro 6.2 și lățime utilă „best-in-class”, Citroen Jumper este un partener esențial pentru toți profesioniștii.

Alegi să faci achiziţia în leasing și beneficiezi de o DOBÂNDĂ de 2,99% și 4 LUNI GRAŢIE la plata ratelor* și livrare rapidă din stocul Autoglobus!

CERE O OFERTĂ PERSONALIZATĂ!

Prenume *

Nume *

Companie (dacă e cazul)

Localitate

E-mail *

Telefon *

Alte detalii, dacă este cazul

Datele dumneavoastră personale vor fi prelucrate de către Autoglobus conform descrierii din Politica de Confidenţialitate. Pentru mai multe informaţii privind drepturile dumneavoastră la confidenţialitate şi datele noastre de contact, vă rugăm verificaţi aici.

Doresc să primesc informaţii despre produsele şi serviciile Autoglobus (noutăți, promoții, oferte speciale).

NOI MOTOARE EURO 6.2

Citroen Jumper vine acum cu o motorizare nouă, 2.2 Litri BlueHDi, ce respectă standardul Euro 6.2. Disponibilă în 3 niveluri de putere: 120, 140 și 165 CP, toată cuplate la o transmisie manuală în 6 trepte.

Motorul, de ultimă generație, este foarte eficient în ceea ce privește consumul de combustibil și emisiile de CO2. Se adaptează la toate tipurile de utilizare, atât urbană, cât și non-urbană și oferă o plăcere sporită a conducerii și un cost optimizat în utilizare.

AJUSTĂRI PENTRU NEVOI DIFERITE

Versiuni noul Citroen JumperCitroën Jumper vizează o gamă largă de profesioniști, de la comercianții care desfășoară activități independente până la industria construcțiilor, livrări și servicii, precum și autoritățile locale.

Este disponibil într-o gamă largă de versiuni, cu 4 lungimi (L1, L2, L3, L4) pe 3 ampatamente (3,00 m, 3,45 m, 4,04 m) și 3 înălțimi (H1, H2, H3). În total 8 versiuni de Furgon, inclusiv vitrate, cu volume cuprinse intre 8 și 17 mc, plus variante de Benă și Șasiu.

ECHIPAMENTE AVANSATE ȘI DOTĂRI MODERNE

Dotari noul Citroen Jumper
Citroën Jumper a fost creat pentru a oferi clienților profesioniști un confort sporit, prin spațiul interior generos și practic, numeroase și ingenioase spații de depozitare, scaune confortabile, informații utile și la îndemână.

Modernizat pentru a oferi robustețe, încărcare ușoară, design modular, tehnologii de conectivitate și sisteme de asistență pentru șoferi, noul Jumper face parte din programul Citroën Advanced Comfort®.

CERE ACUM O OFERTĂ PERSONALIZATĂ!
* Ofertă de finanțare tip leasing financiar, prin Impuls Leasing, valabilă pentru Persoane Juridice și PFA-uri.

Condiții de finanțare:

  • dobandă 2,99% fixă;
  • primele 4 luni grație la plata ratelor;
  • avans începand de la 10%;
  • comision de administrare lunar 10 Euro (pentru primele 4 luni de grație nu se percepe comision);
  • perioadă de finanțare de până la 60 de luni;
    comision de analiză dosar 2.5% din prețul CIP (se plătește o singură dată la începutul contractului);
  • taxă logistică 200 Euro (se plătește o singură dată la începutul contractului);
  • valoare reziduală între 1% – 20%;
  • finanțare în moneda EURO.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați.