Project Description

NOUL SUV COMPACT CITROËN C3 AIRCROSS ESTE CÂȘTIGĂTORUL PREMIULUI AUTOBEST 2018 – BEST BUY CAR OF EUROPE

Noul SUV Compact Citroën C3 Aircross a castigat premiul “BEST Buy Car of Europe”, surclasand toti cei 5 finalisti ai competitiei europene Autobest 2018.

Începând cu anul 2001, Autobest alege, în fiecare an, mașina care primește cel mai mare număr de voturi. Supuse votului a 31 jurnaliști auto din 31 de țări europene, mașinile sunt evaluate în baza a 13 criterii, inclusiv raportul calitate-preț, design, confort și tehnologie, precum și calitatea serviciilor și disponibilitatea pieselor de schimb în cadrul rețelelor de distribuție.

Mergând pe urmele modelului Citroën C3, câștigător în 2003, Noul SUV Compact CITROËN C3 AIRCROSS s-a remarcat în cadrul competiției și a câștigat cea de-a 17-a ediție a acestui concurs, grație structurii sale unice și atitudinii sale plină de forță și prospețime.

Noul SUV CITROËN C3 AIRCROSS face parte integrantă din campania de reînnoire a mărcii și ilustrează ofensiva sa pe plan internațional. Modelul lansat în luna octombrie a totalizat deja peste 30 000 de comenzi în Europa. Clienții sunt atrași de interiorul său care beneficiază de know-how-ul unic al Citroën în ceea ce privește spațiul la bord, modularitatea și luminozitatea. Caracterul său este subliniat de o gamă variată de posibilități de personalizare, cu 90 de combinații pentru exterior și 5 ambianțe de interior. Inspirat din așteptările clienților, acest SUV „people minded” se remarcă prin spațiul interior și modularitatea de neegalat și se deschide către exterior cu ajutorul plafonului panoramic vitrat. Ambasador al programului Citroën Advanced Comfort®, modelul C3 Aircross oferă o bunăstare totală la bord și o experiență de condus inedită. Ușor de utilizat atât în mediul urban cât și în cel extraurban, capacitățile atletice ale noului model sunt amplificate de funcția Grip Control® cu tehnologia Hill Assist Descent. Oferind un nivel ridicat de confort și siguranță, C3 Aircross este echipat cu 12 sisteme moderne de asistență la condus și patru tehnologii de conectare, iar de curând a câștigat cinci stele la testele de siguranta EuroNCAP.

Descoperă noul C3 AircrossVezi oferta de lansareProgramare Drive TestCere o ofertă