Noul Citroën C3 AIRCROSS – Întâmpină libertatea!

Noul Citroën C3 Aircross trece la segmentul superior și își afirmă caracterul printr-o nouă parte frontală, noi decorațiuni exterioare și mai mult confort la bord odată cu introducerea scaunelor Advanced Comfort.

Cere o ofertă

De la 15.847 €*, TVA și Remat incluse + Livrare din stoc

Cere o ofertă

70 DE POSIBILITĂŢI DE PERSONALIZARE

Partea frontală mai asertivă a noului Citroën C3 Aircross SUV a fost complet revizuită pentru a oferi mai multă robustețe. Personalizarea externă a fost revizuită, cu 70 de combinații posibile, plus alegerea jantelor.
Noul C3 Aircross oferă și 4 ambianțe interioare, fiecare cu propria identitate.

Citroen C3 Aircross Personalizare
Citroen C3 Aircross Confort

SCAUNE ADVANCED CONFORT®

Noul CITROËN C3 Aircross SUV amplifică confortul la bord cu noile scaune Citroën Advanced Comfort și rămâne un reper pentru modularitate datorită banchetei spate rabatabilă 2/3 – 1/3, cu spătar rabatabil și scaune care glisează în două secțiuni independente de peste 150 mm, precum și un scaun rabatabil pentru pasagerul din față care permite încărcarea obiectelor de până la 2,4 m lungime.

MOTORIZĂRI DE ULTIMĂ GENERAŢIE

Tehnologia și promisiunea unei evadări, oferind o varietate de motoare de ultimă generație, economice și eficiente. SUV-ul este disponibil cu un motor pe benzină PureTech (110 și 130) sau un motor diesel BlueHDi (110 și 120).
O cutie de viteze manuală cu șase trepte este oferită cu motoarele PureTech 110 S&S și BlueHDI 110 S&S, în timp ce o cutie de viteze automată EAT6 este oferită cu motoarele PureTech 130 S&S și BlueHDi 120 S&S.

Citroen C3 Aircross Motorizari

CERE O OFERTĂ

  Nume *

  Prenume *

  Localitate

  Adresa de e-mail *

  Telefon *

  Alte detalii (dacă este cazul)

  Datele tale personale vor fi prelucrate de către Autoglobus conform descrierii din Politica de Confidenţialitate. Pentru mai multe informaţii privind drepturile tale la confidenţialitate şi datele noastre de contact, te rugăm verifică aici.


  Doresc să primesc informaţii despre produsele şi serviciile Autoglobus (noutăți, promoții, oferte speciale).

  Termeni și condiţii

  Consum mixt cu valori cuprinse intre 4,7 si 6,2 l/100km si emisii CO2 cu valori cuprinse intre 122 si 139 g/km (WLTP). Garanţie contractuală de 4 ani, în limita a 100.000 km.
  Ofertă valabilă în limita stocului disponibil, supusă unor termene si conditii valabile de la momentul aprobarii bugetului pentru Programele RABLA/RABLA PLUS 2024.
  Prețul include TVA și este obținut prin scaderea reducerilor comerciale oferite de importator și, acolo unde este cazul, a contravalorii maximale a primei de casare și a ecobonusurilor REMAT (PSIPAN 2024: 1€ = 5,0000 RON). În măsura în care, din orice motiv, Programul de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Național 2024 nu va conține beneficiile financiare de mai sus sau clientul nu va casa vehiculele in numarul si cu vechimea necesara obtinerii beneficiilor REMAT stipulate in prezenta oferta, Autoglobus nu va fi ținut răspunzator pentru nesusținerea în continuare a valorilor afișate.
  Deși s-au făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor produselor și prețurilor, la data publicării, ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afișate, cu privire la: date tehnice, prețuri, culori, dotări, accesorii și caracteristicile acestora sau să dezactivăm orice model, oricând.
  Maşinile din imagine sunt cu titlu de prezentare.