Noul Citroën C3 AIRCROSS – Întâmpină libertatea!

70 DE POSIBILITĂŢI DE PERSONALIZARE

Noul CITROËN C3 Aircross SUV ofera 70 de posibilitati de personalizare, cu 7 culori de caroserie, 4 pachete cromatice si 2 nuante de plafon.

SCAUNE ADVANCED CONFORT®

Noul CITROËN C3 Aircross SUV amplifica confortul la bord cu noile scaune Citroën Advanced Comfort.

MOTORIZĂRI DE ULTIMĂ GENERAŢIE

Noul CITROËN C3 Aircross SUV ofera o gama larga de motorizari economice si eficiente de ultima generatie. SUV-ul dispune de motorizari PureTech pe benzina (110 sau 130 CP) si BlueHDi Diesel (110 sau 120 CP).

De la 16.922 €*, TVA și Remat incluse!

CERE O OFERTĂ

  Nume *

  Prenume *

  Localitate

  Adresa de e-mail *

  Telefon *

  Alte detalii (dacă este cazul)

  Datele tale personale vor fi prelucrate de către Autoglobus conform descrierii din Politica de Confidenţialitate. Pentru mai multe informaţii privind drepturile tale la confidenţialitate şi datele noastre de contact, te rugăm verifică aici.


  Doresc să primesc informaţii despre produsele şi serviciile Autoglobus (noutăți, promoții, oferte speciale).

  Termeni și condiţii

  Consum mixt cu valori cuprinse intre 4,7 si 6,2 l/100km si emisii CO2 cu valori cuprinse intre 122 si 139 g/km (WLTP). Garanţie contractuală de 4 ani, în limita a 100.000 km.
  Ofertă valabilă în limita stocului disponibil, supusă unor termene si conditii valabile de la momentul aprobarii bugetului pentru Programele RABLA/RABLA PLUS 2023.
  Prețul include TVA și este obținut prin scaderea reducerilor comerciale oferite de importator și, acolo unde este cazul, a contravalorii maximale a primei de casare și a ecobonusurilor REMAT (PSIPAN 2023: 1€ = 5,0000 RON). În măsura în care, din orice motiv, Programul de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Național 2023 nu va conține beneficiile financiare de mai sus sau clientul nu va casa vehiculele in numarul si cu vechimea necesara obtinerii beneficiilor REMAT stipulate in prezenta oferta, Autoglobus nu va fi ținut răspunzator pentru nesusținerea în continuare a valorilor afișate.
  Deși s-au făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor produselor și prețurilor, la data publicării, ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afișate, cu privire la: date tehnice, prețuri, culori, dotări, accesorii și caracteristicile acestora sau să dezactivăm orice model, oricând.
  Maşinile din imagine sunt cu titlu de prezentare.