CITROËN C5 AIRCROSS – CONFORT ABSOLUT ȘI STIL ASERTIV

O referință în materie de confort, spațiu și modularitate, Citroën C5 Aircross cunoaște o urcare în segment ilustrată de numeroasele elemente de design noi și de habitaclul mai modern. Este disponibil în versiunile plug-in hybrid, benzină și diesel, poți alege motorul care răspunde cel mai bine nevoilor tale în materie de utilizare și modului tău de viață.

Preţ promo de la 25.200 €*, TVA și prima de casare incluse!

UN SUV ULTRA-CONFORTABIL ȘI MODULAR

C5 Aircross SUV se evidentiaza ca fiind unul dintre cele mai confortabile SUV-uri din segmentul sau datorita a doua inovatii exclusive Citroën: suspensia cu Amortizare Hidraulica Progresiva (Progressive Hydraulic Cushions®) si scaunele Advanced Comfort. Cu cele trei scaune spate individuale, glisante, cu spatar reglabil și pliabile, C5 Aircross SUV este unul dintre cele mai modulare vehicule din segmentul sau. Aceste scaune au aceeasi latime si pot glisa inainte si inapoi, ceea ce face posibila adaptarea spatiului din habitaclu din portbagaj.

20 DE SISTEME DE ASISTENŢĂ LA CONDUS

C5 Aircross SUV ofera o gama larga de sisteme de asistenta pentru sofer, cu 20 de tehnologii pentru siguranta, confort la bord si condus simplificat, indiferent de conditiile de trafic. Tehnologia Highway Driver Assist reprezinta un prim pas spre rularea autonoma, deoarece permite masinii sa regleze fara ajutorul soferului viteza, traiectoria si pozitia intre benzile de circulatie. Aceasta combina sistemul de control al vitezei de croaziera cu functia Stop&Go.

MOTORIZĂRI DE ULTIMĂ GENERAŢIE

C5 Aircross SUV ofera o gama de motoare PureTech si BlueHDi eficiente si puternice, cuplate la o cutie de viteze manuala cu 6 trepte sau la una automata cu 8 trepte.

CERE O OFERTĂ

  Nume *

  Prenume *

  Localitate

  Adresa de e-mail *

  Telefon *

  Alte detalii (dacă este cazul)

  Datele tale personale vor fi prelucrate de către Autoglobus conform descrierii din Politica de Confidenţialitate. Pentru mai multe informaţii privind drepturile tale la confidenţialitate şi datele noastre de contact, te rugăm verifică aici.


  Doresc să primesc informaţii despre produsele şi serviciile Autoglobus (noutăți, promoții, oferte speciale).

  Termeni și condiţii

  CITROËN C5 Aircross SUV
  Oferte supuse unor termene și condiții.
  Consum mixt cu valori cuprinse între 5,3 și 6,8 l/100km și emisii CO2 cu valori cuprinse între 138 și 153 g/km (WLTP).
  Garanţie contractuală de 4 ani, în limita a 100.000 km.
  Deși s-au făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor produselor și preturilor, la data publicării, ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afișate, cu privire la: date tehnice, prețuri, culori, dotări, accesorii și caracteristicile acestora sau sa dezactivam orice model, oricand.
  Maşinile din imagine sunt cu titlu de prezentare.