NOUL CITROËN C5 X – O INVITAŢIE LA CĂLĂTORIE

Noul Citroën C5 X este o combinație unică între eleganța unui sedan, dinamismul unui break și poziția de condus ridicată a unui SUV. Cu C5 X ai puterea de a alege! Acesta este disponibil în versiunea plug-in hybrid și pe benzină.

Preţ promo de la 30.900 €*, TVA și prima de casare incluse!

SPAŢIU INTERIOR EXCEPŢIONAL

Cele 3 locuri din spate invita la odihna si la destindere, cu un spatiu pentru picioare exceptional, o latime confortabila si un spatiu pentru cap generos. O veritabila invitatie la confort si la stare de bine.

CUTIE DE VITEZE AUTOMATĂ

Noul Citroën C5 X este echipat cu motorizari pe benzina performante, eficiente si omologate conform standardului Euro 6.3, oferind libertatea de a alege intre motoarele PureTech 130 Stop & Start sau PureTech 180 Stop & Start. Pentru un plus de fluiditate si relaxare la volan, C5 X este echipat cu cutia de viteze automata EAT8.

VOLUM PORTBAGAJ 545 / 1640 L

Polivalent si practic in utilizarea de zi cu zi, C5 X dispune de un portbagaj cu volum generos, conceput in spiritul break-urilor, cu o deschidere larga si in forma cubica, un prag de incarcare coborat si pereti drepti. C5 X ofera o podea plana atunci cand bancheta spate este rabatata. Manerele accesibile din portbagaj permit rabatarea cu usurinta a banchetei din spate. Pentru a ascunde continutul portbagajului, hayonul este echipat cu o polita de bagaje individuala care faciliteaza incarcarea. Si pentru a nu fi prins cu garda jos in momentul deschiderii sau inchiderii acestuia, hayonul motorizat dispune de functia maini libere.

CERE O OFERTĂ

  Nume *

  Prenume *

  Localitate

  Adresa de e-mail *

  Telefon *

  Alte detalii (dacă este cazul)

  Datele tale personale vor fi prelucrate de către Autoglobus conform descrierii din Politica de Confidenţialitate. Pentru mai multe informaţii privind drepturile tale la confidenţialitate şi datele noastre de contact, te rugăm verifică aici.


  Doresc să primesc informaţii despre produsele şi serviciile Autoglobus (noutăți, promoții, oferte speciale).

  Termeni și condiţii

  CITROËN C5 X
  Oferte supuse unor termene și condiții.
  Consum mixt cu valori cuprinse între 5,3 și 6,8 l/100km și emisii CO2 cu valori cuprinse între 138 și 153 g/km (WLTP).
  Garanţie contractuală de 4 ani, în limita a 100.000 km.
  Deși s-au făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor produselor și preturilor, la data publicării, ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afișate, cu privire la: date tehnice, prețuri, culori, dotări, accesorii și caracteristicile acestora sau sa dezactivam orice model, oricand.
  Maşinile din imagine sunt cu titlu de prezentare.