Project Description

Achiziția unui vehicul prin serviciul Citroën Finance iți aduce numai beneficii. Bucură-te de cea mai avantajoasă ofertă personalizată!

Atunci cand alegi un autoturism nou, ti se poate parea dificil, deoarece exista o multime de decizii pe care trebuie sa le iei personal (marca, model, motorizare, culoare, dotari ale interiorului, etc.), iar una dintre cele mai importante este alegerea celei mai bune metode de finantare a noii tale masini.

Avantaje:

  • Avans incepand de la 10%;
  • Pana la 5 ani perioada de finantare;
  • Dobanda de 0% p.a., variabila pentru vehiculul de baza (furgon, bena, sasiu) si 3.85% p.a. pentru carosare, daca este cazul.

Alegerea optiunilor potrivite pentru finantarea masinii devine de acum mult mai simpla: alege planul de plata potrivit care te avantajeaza. Doresti sa conduci un nou Citroën după 2-3 ani? Ti-ar placea o masina noua, fara sa fie nevoie sa o achizitionezi ca proprietate personala? Doresti flexibilitatea potrivita bugetului tau? Sau esti un conducator auto tanar si abia astepti sa ajungi la volanul noului tau Citroën?Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați.

Vezi mai multe detalii (pdf)
Contactează-neProgramare serviceProgramare ITP