Project Description

Programul Rabla continuă în toamna 2019, cere acum o ofertă personalizată

Nume *

Adresa de email *

Telefon

Interesat de

Alte detalii (dacă e cazul)

Datele dumneavoastră personale vor fi prelucrate de către Autoglobus conform descrierii din Politica de Confidenţialitate. Pentru mai multe informaţii privind drepturile dumneavoastră la confidenţialitate şi datele noastre de contact, vă rugăm verificaţi aici.

Doresc să primesc informaţii despre produsele şi serviciile Autoglobus (noutăți, promoții, oferte speciale).

MODELE CITROËN prin programul REMAT 2019

CITROËN C3 – Unic, așa cum ești tu

Fiind în totalitate în pas cu tendințele, Citroën C3 se remarcă prin design-ul său trendy și optimist, animat de inserții cromatice și detalii grafice care includ tehnologia Airbump®. Citroën C3 dispune de motoare eficiente și economice PureTech pe benzină și BlueHDi diesel, toate respectând normele de poluare Euro 6.2.

de la 8.509 €, TVA și prima de casare incluse.

CITROËN C3 Aircross – SUV Compact, posibilităţi nelimitate

Citroën C3 AIRCROSS se distinge în universul SUV-urilor prin caracterul puternic, originalitate și aspectul fresh. O gamă largă de motoare de nouă-generație eficiente și economice îmbină tehnologia avansată cu plăcerea de a conduce. SUV-ul este disponibil alături de motorizări PureTech pe benzină (82 sau 110 CP) sau diesel BlueHDi (100 sau 120 CP), care respectă normele de poluare Euro 6.2.

de la 14.109 €, TVA și prima de casare incluse.

CITROËN C-ELYSÉE – Mai mult confort, mai multă eleganţă

CITROËN C-ELYSÉE asigură în egală măsură caracterul compact al exteriorului cu spațiul interior generos. Sedanul oferă confortul necesar pentru 5 adulți și bagajele lor, în cele mai bune condiții de a călători. Noul C-ELYSÉE dispune de motoare eficiente Euro 6.2 – PureTech 82 si BlueHDi 100.

de la 8.030 €, TVA și prima de casare incluse.

CITROËN C4 CACTUS – Hatchback compact ultra-confortabil

CITROËN C4 Cactus s-a modernizat substanțial, adoptând standardele segmentului, în ceea ce privește tehnologia și motoarele, continuând să se evidențieze prin personalitatea și confortul său. Echipat cu noul sistem de suspensie Progressive Hydraulic Cushions™ și scaune reproiectate, conform programului avansat de confort, Citroën Advanced Comfort™, noul C4 Cactus este hatchback-ul ultra-confortabil, dezvoltat să schimbe trendurile.

de la 14.014 €, TVA și prima de casare incluse.

CITROËN C5 Aircross – Un SUV cu un caracter unic

Un SUV clasic grație roților sale mari, designului său robust și muscular și gărzii la sol ridicate, și în același timp un model 100% Citroën prin personalitatea sa unică, opțiunile puternice de stil (cum ar fi Airbump®), roțile sale mari cu diametrul de 720 mm, garda de la sol de 230 mm, protecțiile aplicate bosajelor roților, barele de pe acoperiș și o gamă largă de opțiuni de personalizare.

de la 21.153 €, TVA și prima de casare incluse.

CERE O OFERTĂ PERSONALIZATĂ
Oferte valabile până la 30 septembrie, în limita stocului disponibil, prin Programul de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Național 2019, derulat de Administraţia Fondului de Mediu și finanţat din Fondul de Mediu. Preţul include contravaloarea unei prime de casare (PSIPAN 2019: 1€ = 4,8148).
Consum mixt cu valori cuprinse intre 4,1-5,8 l/100km si emisii CO2 cu valori cuprinse intre 106-132 g/km (cifre echivalate NEDC). Garanţie contractuală de 4 ani, în limita a 100.000 km.
Maşinile din imagine sunt cu titlu de prezentare.