Project Description

Programul Rabla continuă, înscrie-te mai jos pentru a primi cu prioritate ofertele Citroen

Nume *
Localitate
Adresa de email *
Telefon
Te interesează programul Remat pentru că: *
Ce maşină te-ar interesa (ex: Citroen C3):

Datele dumneavoastră personale vor fi prelucrate de către Autoglobus conform descrierii din Politica de Confidenţialitate. Pentru mai multe informaţii privind drepturile dumneavoastră la confidenţialitate şi datele noastre de contact, vă rugăm verificaţi aici.

9 MODELE CITROËN prin programul REMAT 2019

CITROËN C-ELYSÉE – Mai mult confort, mai multă elegantă

CITROËN C-ELYSÉE asigura in egala masura caracterul compact al exteriorului cu spatiul interior generos. Sedanul ofera confortul necesar pentru 5 adulti si bagajele lor, in cele mai bune conditii de a calatori. Noul C-ELYSÉE dispune de motoare eficiente Euro 6.2 – PureTech 82 si BlueHDi 100.

CITROËN C3 – Unic, așa cum ești tu

Fiind in totalitate in pas cu tendintele, noul Citroën C3 se remarca prin design-ul sau trendy si optimist, animat de insertii cromatice si detalii grafice care includ tehnologia Airbump®. Citroën C3 dispune de motoare eficiente si economice PureTech pe benzina si BlueHDi diesel, toate respectand normele de poluare Euro 6.2.

CITROËN C3 Aircross – SUV Compact, posibilităti nelimitate

Citroën C3 AIRCROSS se distinge in universul SUV-urilor prin caracterul puternic, originalitate și aspectul fresh. O gama larga de motoare de noua-generatie eficiente si economice imbina tehnologia avansata cu placerea de a conduce. SUV-ul este disponibil alaturi de motorizari PureTech pe benzina (82 sau 110 CP) sau diesel BlueHDi (100 sau 120 CP) care respecta normele de poluare Euro 6.2.

  • noul C4 Cactus
  • C4 Spacetourer
  • Grand C4 Spacetourer
  • noul C5 Aircross SUV
  • noul Berlingo
  • noul Berlingo Van

Ofertă valabilă în limita stocului disponibil, sub rezerva acceptării Autoglobus 2000 srl ca producător validat în Programul de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Național 2019, derulat de Administraţia Fondului de Mediu și finanţat din Fondul de Mediu, valabil începând cu data intrării în vigoare a Ghidului de finanţare PSIPAN 2019.
Preţul este valabil pentru Citroen C3 Live 1.2 Puretech 68 CP BVM5 EURO 6.2 şi include contravaloarea unei prime de casare (PSIPAN 2019: 1€ = 4,8148).
Consum mixt cu valori cuprinse intre 4,9-5,1 L/100 Km si emisii CO2, cu valori intre 120-120g/Km.
Maşinile din imagine sunt cu titlu de prezentare.