Project Description

Programul Rabla continuă în 2020, cere acum o ofertă personalizată

Nume *

Adresa de email *

Telefon

Interesat de

Alte detalii (dacă e cazul)

Datele dumneavoastră personale vor fi prelucrate de către Autoglobus conform descrierii din Politica de Confidenţialitate. Pentru mai multe informaţii privind drepturile dumneavoastră la confidenţialitate şi datele noastre de contact, vă rugăm verificaţi aici.

Doresc să primesc informaţii despre produsele şi serviciile Autoglobus (noutăți, promoții, oferte speciale).

MODELE CITROËN prin programul REMAT 2020

CITROËN C3 – Unic, așa cum ești tu

Fiind în totalitate în pas cu tendințele, Citroën C3 se remarcă prin design-ul său trendy și optimist, animat de inserții cromatice și detalii grafice care includ tehnologia Airbump®. Citroën C3 dispune de motoare eficiente și economice PureTech pe benzină și BlueHDi diesel, toate respectând normele de poluare Euro 6.2.

de la 9.280 €*, TVA și prima de casare incluse!

BONUS – 1 an Garantie Extinsă**

CITROËN C3 Aircross – SUV Compact, posibilităţi nelimitate

Citroën C3 AIRCROSS se distinge în universul SUV-urilor prin caracterul puternic, originalitate și aspectul fresh. O gamă largă de motoare de nouă-generație eficiente și economice îmbină tehnologia avansată cu plăcerea de a conduce. SUV-ul este disponibil alături de motorizări PureTech pe benzină (82 sau 110 CP) sau diesel BlueHDi (100 sau 120 CP), care respectă normele de poluare Euro 6.2.

Avantaj client până la 3.100 €*, TVA și prima de casare incluse!

BONUS – 1 an Garantie Extinsă**

CITROËN C-ELYSÉE – Mai mult confort, mai multă eleganţă

CITROËN C-ELYSÉE asigură în egală măsură caracterul compact al exteriorului cu spațiul interior generos. Sedanul oferă confortul necesar pentru 5 adulți și bagajele lor, în cele mai bune condiții de a călători. Noul C-ELYSÉE dispune de motoare eficiente Euro 6.2 – PureTech 82 si BlueHDi 100.

de la 10.790 €, TVA și prima de casare incluse.

BONUS – 1 an Garantie Extinsă!**

CITROËN C5 Aircross – Un SUV cu un caracter unic

Un SUV clasic grație roților sale mari, designului său robust și muscular și gărzii la sol ridicate, și în același timp un model 100% Citroën prin personalitatea sa unică, opțiunile puternice de stil (cum ar fi Airbump®), roțile sale mari cu diametrul de 720 mm, garda de la sol de 230 mm, protecțiile aplicate bosajelor roților, barele de pe acoperiș și o gamă largă de opțiuni de personalizare.

Avantaj client până la 4.325 €*, TVA și prima de casare incluse!

BONUS – 1 an Garantie Extinsă**

noul CITROËN Berlingo

Cu o personalitate puternică și îndrăzneață, o siluetă dinamică, tehnologia Airbump® și note de culoare, noul Citroën Berlingo este vehiculul recreațional absolut.

CERE O OFERTĂ PERSONALIZATĂ

Ofertă valabilă în limita stocului disponibil, sub rezerva acceptării sc Autoglobus 2000 srl ca producător validat în Programul de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Național 2020, derulat de Administraţia Fondului de Mediu și finanţat din Fondul de Mediu, valabil începând cu data intrării în vigoare a Ghidului de finanţare PSIPAN 2020.
Prețul include TVA și, acolo unde este cazul, contravaloarea unei prime de casare și ecobonusul (PSIPAN 2020: 1€ = 4,8148). În masura în care, din orice motiv, Programul de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Național 2020 nu va conține beneficiile financiare de mai sus, sc Autoglobus 2000 srl nu va fi ținut răspunzător pentru nesusținerea în continuare a valorilor afișate.
Deși s-au făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor produselor și prețurilor, la data publicării, ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afisate, cu privire la: date tehnice, prețuri, culori, dotări, accesorii și caracteristicile acestora sau să dezactivăm orice model, oricând. Maşinile din imagine sunt cu titlu de prezentare.
*) Extinderea garanției fără costuri suplimentare pentru o perioadă de un an, în limita a 100.000 de km, este valabilă pentru clienții care încheie un contract de achiziție prin programul Remat până la data de 29 februarie 2020.