Project Description

Programul Rabla va continua și în 2022 – începând cu luna februarie, iar bugetele alocate în acest an vor fi majorate cu circa 10%.

La Citroen Autoglobus avem soluția potrivită pentru tine, indiferent de nevoie: mașini de mici dimensiuni, compacte, de familie sau SUV-uri, cu motorizări tradiționale, Plug-in Hybrid sau 100% electrice.

CERE O OFERTĂ

Nume *

Prenume *

Adresa de email *

Telefon *

Interesat de

Alte detalii (dacă e cazul)

Datele tale personale vor fi prelucrate de către Autoglobus conform descrierii din Politica de Confidenţialitate. Pentru mai multe informaţii privind drepturile tale la confidenţialitate şi datele noastre de contact, te rugăm să verifici aici.

Doresc să primesc informaţii despre produsele şi serviciile Autoglobus (noutăți, promoții, oferte speciale).


MODELE CITROËN prin programul REMAT 2022

CITROËN C3 – Unic, așa cum ești tu

Fiind în totalitate în pas cu tendințele, Citroën C3 se remarcă prin design-ul său trendy și optimist, animat de inserții cromatice și detalii grafice care includ tehnologia Airbump®. Noul Citroën C3 benficiază de motoare de ultimă generație, performante, eficiente și certificate conform standardului de emisii Euro 6 – versiuni în 3 cilindri pe benzină PureTech 83 (PureTech 83 S&S BVM5) și 110 (PureTech Turbo 110 S&S BVM6 sau EAT6).

noul CITROEN C4 & Ë-C4 – 100% electric

Noul ë-C4 – 100% electric și Noul C4: o nouă etapă a designului Citroën, confort excepțional la bord și libertatea de a alege între propulsia 100% electrică, pe benzină sau Diesel.

CITROËN C3 Aircross – SUV Compact, posibilităţi nelimitate

Citroën C3 AIRCROSS se distinge în universul SUV-urilor prin caracterul puternic, originalitate și aspectul fresh. O gamă largă de motoare de nouă-generație eficiente și economice îmbină tehnologia avansată cu plăcerea de a conduce. SUV-ul este disponibil alături de motorizări PureTech pe benzină (82 sau 110 CP) sau diesel BlueHDi (100 sau 120 CP), care respectă normele de poluare Euro 6.2.

CITROËN C5 Aircross – Un SUV cu un caracter unic

Un SUV clasic grație roților sale mari, designului său robust și muscular și gărzii la sol ridicate, și în același timp un model 100% Citroën prin personalitatea sa unică, opțiunile puternice de stil (cum ar fi Airbump®), roțile sale mari cu diametrul de 720 mm, garda de la sol de 230 mm, protecțiile aplicate bosajelor roților, barele de pe acoperiș și o gamă largă de opțiuni de personalizare.
Noul C5 Aircross SUV Hybrid îmbunătățește programul Citroën Advanced Comfort® prin avantajele aduse de un motor electric – funcționare silențioasă, o accelerare fără întreruperi, un cuplu motor disponibil instant și emisii de CO2 de 39 g/km.

noul CITROËN Berlingo

Cu o personalitate puternică și îndrăzneață, o siluetă dinamică, tehnologia Airbump® și note de culoare, noul Citroën Berlingo este vehiculul recreațional absolut.

Oferte valabile sub rezerva acceptării Autoglobus 2000 srl ca producător validat în Programul de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Național 2022, derulat de Administraţia Fondului de Mediu și finanţat din Fondul de Mediu, valabil începând cu data intrării în vigoare a Ghidului de finanţare PSIPAN 2022.