DESCOPERĂ NOUL CITROËN C5 X

O SILUETĂ AVANGARDISTĂ

C5 X este unic pentru că asociază eleganța unui sedan cu capota sa lungă, dinamismul unui break cu portbagajul de mari dimensiuni și poziția de condus ridicată a unui SUV, grație roților cu diametru mare.
Noul Citroen C5-X

CĂLĂTORIE ÎN CONFORT ABSOLUT

Habitaclul Noului Citroën C5 X degajă un veritabil sentiment de căldură, liniște și spațiu. Volumele generoase, senzația de primire oferită, atenția unică acordată dataliilor și un caracter practic inedit sunt o reală invitație la călătorie.

PLUG-IN HYBRID SAU BENZINĂ

Adaptat tuturor tipurilor de utilizare, C5 X Hybrid combină toate avantajele unui condus 100% electric pentru traseele cotidiene, grație motorului de 81,2 kW și autonomiei oferite de motorul pe benzină PureTech 180 Stop & Start Euro 6.3, pentru călătoriile mai lungi. Această tehnologie rezultă în emisii de CO2 de la 29 g/km (ciclu WLTP).

Motorizările pe benzină sunt performante, eficiente și omologate conform standardului Euro 6.3, oferind libertatea de a alege între motoarele PureTech 130 Stop & Start sau PureTech 180 Stop & Start.

Cutia automată electrică ë-EAT8 asigură o fluiditate și o plăcere la condus remarcabile.

CERE O OFERTĂ

  Nume *

  Prenume *

  Localitate

  Adresa de e-mail *

  Telefon *

  Alte detalii (dacă este cazul)

  Datele tale personale vor fi prelucrate de către Autoglobus conform descrierii din Politica de Confidenţialitate. Pentru mai multe informaţii privind drepturile tale la confidenţialitate şi datele noastre de contact, te rugăm verifică aici.


  Doresc să primesc informaţii despre produsele şi serviciile Autoglobus (noutăți, promoții, oferte speciale).

  Termeni și condiţii

  Maşinile din imagine sunt cu titlu de prezentare. Pentru mai multe detalii te rugăm să ne contactezi.