Project Description

VEHICULE COMERCIALE CITROEN

Arhitectura practica

Confortul Citroën este la dispozitia ta! Scaunele, instrumentarul de bord si tinuta de drum a modelului Jumpy te vor ajuta sa-ti faci treaba mai usor in timp ce te bucuri de facilitatile unui autoturism utilitar complet. Fiecare calatorie este eficienta si relaxanta.

Performante

Citroën Jumper depaseste asteptarile profesionistilor in materie de calitate, fiind testat peste patru milioane de kilometri. Modelul beneficiaza de intreaga expertiza Citroën privind design-ul, ergonomia (conectivitate si confort), siguranta si economia de combustibil.

Modularitate

 Lansat în 1996 și produs în peste 1,5 milioane de exemplare, legendarul Citroën Berlingo lasă loc celei de-a treia sa generații, denumită Citroën Berlingo Van. Noul Berlingo Van realizează un veritabil salt de generație în ceea ce privește stilul, echipamentele și modularitatea.
Partenerul ideal pentru toți profesioniștii, noul Berlingo Van a primit titlul International Van of the Year 2019.

ACUM CU FINANTARE CU 0% DOBÂNDĂ PRIN CITROEN FINANCE!

*Leasing financiar prin Trust Leasing IFN SA, cu dobândă 0%, perioadă de finanţare 12-60 de luni, avans minim 10%, valoare reziduală 0% și comision de administrare 0,1%, destinată exclusiv persoanelor fizice autorizate si persoanelor juridice. Ofertă supusă unor termene şi condiţii. Garanţie contractuală de 2 ani, fără limită de km.

Oferte stoc vehicule comercialeSolicită Test DriveSolicită o ofertă