NOILE CITROËN C4 X ȘI Ë-C4 X PUR ELECTRIC SPARG TIPARELE

Noile C4 X și ë-C4 X asociază eleganța unei siluete fastback, atitudinea modernă a unui SUV și – cu o lungime de 4.60m – finețea atemporală a unui sedan.

Citroën prezintă noile C4 X și ë-C4 X 100% electric, care oferă un design unic și elegant pentru clienții aflați în căutarea unei alternative atractive la hatchback-urile și SUV-urile convenționale de dimensiuni medii.

Mergând pe urmele modelului Citroën C5 X, design-ul noilor ë-C4 X și C4 X sfidează definiția tradițională a caroseriilor compacte pentru a oferi clienților ceva unic și distinctiv: un design care asociază silueta unui fastback cu atitudinea modernă a unui SUV și rafinamentul atemporal al unui sedan.

Noile modele C4 X și ë-C4 X electric beneficiază de noua interfață de infotainment, MyCitroën Drive Plus, care oferă clienților un pachet complet dedicat conectivității și serviciilor conectate.

„Ne face o deosebită plăcere să prezentăm clienților Noile ë-C4 X și C4 X, care vor contribui semnificativ la prezența și expansiunea vânzărilor mărcii Citroën pe piețele internaționale și în Europa”, declară Vincent Cobée, CEO marca Citroën. „Numeroși clienți ne-au mărturisit că își doresc o alternativă accesibilă, responsabilă și elegantă la hatchback-urile și SUV-urile deja prea numeroase în segmentul vehiculelor compacte. Venim astăzi cu cea mai bună interpretare a acestor așteptări: un design distinctiv, orientat spre viitor, care oferă confortul, tehnologia, siguranța și valoarea pe care clienții le așteaptă de la marca Citroën, dar și un spațiu la bord și o versatilitate de excepție, cu avantajul motorizării pur electrice cu zero emisii”.

Clienții modelelor C4 X și ë-C4 X 100 % electric beneficiază, de asemenea, de noua interfață de infotainment, MyCitroën Drive Plus, un pachet complet dedicat conectivității și serviciilor conectate.

Cu o motorizare de 100 kW și o autonomie de până la 360 km WLTP, Noul ë-C4 X va fi singurul vehicul 100% electric care oferă combinația atrăgătoare de design, confort și spațiu pe piața vehiculelor de dimensiuni medii. La acestea se adaugă volumul generos al portbagajului de 510 litri, ceea ce îl face partenerul ideal al familiilor și profesioniștilor în utilizarea de zi cu zi.

Clienții care preferă o motorizare termică eficientă pot alege între motoare PureTech pe benzină sau Diesel BlueHDi, pentru un randament excelent.

Noile ë-C4 X și C4 X vor fi produse exclusiv în Europa pentru toate piețele, la uzina grupului Stellantis din Villaverde (în apropiere de Madrid, Spania). Vânzările în România vor debuta în prima parte a anului 2023.