Project Description

NOUA GAMĂ CITROËN JUMPER 2019: INSPIRATĂ DE PROFESIONIȘTI

La 100 de ani de la înființare și peste 90 de ani dedicați realizării vehiculelor comerciale ușoare, Citroën prezintă noul Jumperun partener esențial pentru toți profesioniștii. Un model robust cu un volum impresionant de încărcare, acum cu motorizări noi Euro 6.2. Disponibil din toamna 2019.

CERE O OFERTĂ PERSONALIZATĂ!

Numele *

Adresa de email *

Telefon

Interesat de

Mesaj (dacă e cazul)

Datele dumneavoastră personale vor fi prelucrate de către Autoglobus conform descrierii din Politica de Confidenţialitate. Pentru mai multe informaţii privind drepturile dumneavoastră la confidenţialitate şi datele noastre de contact, vă rugăm verificaţi aici.

Doresc să primesc informaţii despre produsele şi serviciile Autoglobus (noutăți, promoții, oferte speciale).

NOI MOTOARE EURO 6.2

Noua gamă Jumper vine cu o motorizare nouă, 2.2 Litri BlueHDi, ce respectă standardul Euro 6.2. Disponibilă în 3 niveluri de putere: 120, 140 și 165 CP, toată cuplate la o transmisie manuală în 6 trepte.

Motorul, de ultimă generație, este foarte eficient în ceea ce privește consumul de combustibil și emisiile de CO2. Se adaptează la toate tipurile de utilizare, atât urbană, cât și non-urbană și oferă o plăcere sporită a conducerii și un cost optimizat în utilizare.

AJUSTĂRI PENTRU NEVOI DIFERITE

Versiuni noul Citroen JumperNoul Citroën Jumper vizează o gamă largă de profesioniști, de la comercianții care desfășoară activități independente până la industria construcțiilor, livrări și servicii, precum și autoritățile locale.

Este disponibil într-o gamă largă de versiuni, cu 4 lungimi (L1, L2, L3, L4) pe 3 ampatamente (3,00 m, 3,45 m, 4,04 m) și 3 înălțimi (H1, H2, H3). În total 8 versiuni de Furgon, inclusiv vitrate, cu volume cuprinse intre 8 și 17 mc, plus variante de Benă și Șasiu.

ECHIPAMENTE AVANSATE ȘI DOTĂRI MODERNE

Dotari noul Citroen Jumper
Noul Citroën Jumper a fost creat pentru a oferi clienților profesioniști un confort sporit, prin spațiul interior generos și practic, numeroase și ingenioase spații de depozitare, scaune confortabile, informații utile și la îndemână.

Modernizat pentru a oferi robustețe, încărcare ușoară, design modular, tehnologii de conectivitate și sisteme de asistență pentru șoferi, noul Jumper face parte din programul Citroën Advanced Comfort®.

CERE ACUM O OFERTĂ PERSONALIZATĂ!