Project Description

UN SUV DE CLASĂ Ë-COMFORT

Deja o referință în materie de confort, grație suspensiilor cu amortizare hidraulică progresivă (Progressive Hydraulic Cushions®), scaunelor Advanced Comfort și celor 20 de sisteme de asistență la condus, C5 Aircross SUV trece la o nouă etapă în ceea ce privește programul Citroën Advanced Comfort® prin noul C5 Aircross SUV Hybrid.

De la 34.540 €, TVA inclus*

Leasing cu dobândă 0% prin Impuls Leasing**

 

FĂRĂ COMPROMIS

Un condus inspirat de utilizările clienților mărcii, cu zero emisii de CO2 în modul 100% electric (autonomie 50 km*) și o autonomie nelimitată pentru traseele lungi, datorită motorizării pe benzină.

LINIȘTE LA BORD

Deplasări în modul electric în deplină liniște și relaxare, la bordul acestui Silent Urban Vehicle, într-o ambianță discretă, lipsită de zgomote, zdruncinături sau vibrații.

EXPERIENŢĂ DE CONDUS VÂRF-DE-GAMĂ

Performanțe electrizante, grație asocierii între un motor pe benzină PureTech 180 CP, un motor electric de 80 kW și o cutie automată ë-EAT8, care oferă o putere cumulată de 225 CP și un cuplu de 320 Nm disponibil imediat.

INTUITIV

Un ecosistem complet, intuitiv și user-friendly, inclusiv control automat al modurilor de condus, încărcare ușoară și un portal dedicat de servicii conectate.

CERE O OFERTĂ PERSONALIZATĂ

Nume *

Localitate

Adresa de email *

Telefon *

Alte detalii (dacă e cazul)

Datele dumneavoastră personale vor fi prelucrate de către Autoglobus conform descrierii din Politica de Confidenţialitate. Pentru mai multe informaţii privind drepturile dumneavoastră la confidenţialitate şi datele noastre de contact, vă rugăm verificaţi aici.

Doresc să primesc informaţii despre produsele şi serviciile Autoglobus (noutăți, promoții, oferte speciale).

* Oferte supuse unor termene și condiții, fără valoare contractuală, valabile în limita stocului disponibil. Prețurile sunt obținute prin scăderea din prețul standard a contravalorii în Euro (la cursul 1 EUR = 4,9 RON) a primei de casare de 7.500 lei și, după caz, a eco-tichetelor în valoare de 45.000 lei pentru maşinile 100% electrice, respectiv 20.000 lei pentru mașinile hibride plug-in, precum și a unor reduceri comerciale oferite de Autoglobus. Oferte valabile de la momentul aprobării bugetului pentru Programul RABLA / RABLA PLUS 2021. Oferte prin PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru mediu, aplicabile de la momentul la care înscrierile vor fi disponibile în PSIPAN.

Extensia de garanție este valabilă pentru comenzile plasate până la 31.08.2021.

**) Oferta este valabilă pentru persoane juridice prin Impuls Leasing.

Maşina din imagine este cu titlu de prezentare. Consum mixt cu valori cuprinse între 1,4 – 1,5 l/100km și emisii CO2 cu valori cuprinse între32 – 33 g/km (cifre WLTP).

Oferte stoc C5 AircrossÎnscrie-te la Test Drive!