Project Description

Noul CITROËN C5 Aircross – Un SUV cu un caracter unic

Citroën lansează noul C5 Aircross SUV, un SUV clasic grație roților sale mari, designului său robust și muscular și gărzii la sol ridicate, și în același timp un model 100% Citroën prin personalitatea sa unică, opțiunile puternice de stil (cum ar fi Airbump®), roțile sale mari cu diametrul de 720 mm, garda de la sol de 230 mm, protecțiile aplicate bosajelor roților, barele de pe acoperiș și o gamă largă de opțiuni de personalizare.

de la 21.600 Euro, TVA inclus

În calitate de ambasador al programului Citroën Advanced Comfort®, noul C5 Aircross SUV se evidențiază ca fiind cel mai confortabil SUV din segmentul său datorită a două inovații exclusive Citroën: suspensia cu Amortizare Hidraulică Progresivă (Progressive Hydraulic Cushions®) și scaunele Advanced Comfort. Cele trei scaune spate individuale, glisante, cu spătar reglabil și pliabile, fac din C5 Aircross cel mai modular și spațios SUV din segmentul său.

Capacitatea sa de încărcare, variind de la 580 la 720 de litri, stabilește un nou standard în segment. Nu în cele din urmă, cu 20 de tehnologii de asistare a șoferului și șase tehnologii de conectivitate, este cu adevărat un SUV de generație viitoare.

Înscrie-te acum la Test Drive!

Numele *

Adresa de email *

Telefon

Data dorită pentru programare *

Alte detalii privind solicitarea (dacă este cazul)

Datele dumneavoastră personale vor fi prelucrate de către Autoglobus conform descrierii din Politica de Confidenţialitate. Pentru mai multe informaţii privind drepturile dumneavoastră la confidenţialitate şi datele noastre de contact, vă rugăm verificaţi aici.

Doresc să primesc informaţii despre produsele şi serviciile Autoglobus (noutăți, promoții, oferte speciale).

 Preţul este valabil pentru Citroen C5 Aircross Live 1.2 Puretech 130 CP BVM6 EURO 6.2.
Garanţie contractuală de 4 ani, în limita a 100.000 km. Consum mixt 3,8-7,2 si emisii CO2 106-132 g/Km.
Maşina din imagine este cu titlu de prezentare.
Descoperă noul C5 AircrossCere o ofertă