Project Description

NOUL CITROEN C3 AIRCROSS – SUV URBAN

CEL MAI SPAŢIOS SUV DIN SEGMENTUL SĂU

Cu o lungime de 4,15 m si o inaltime de 1,64 m, noul Citroën C3 AIRCROSS beneficiază de un volum remarcabil al portbagajului, de 410 l, care poate ajunge la 520 l datorită banchetei rabatabile din spate*. Mai mult, scaunul pasagerului din față este rabatabil*, o opțiune care permite utilizarea unei lungimi de încărcare de 2,40 m.
*în funcție de versiune

POSIBILITĂŢI NELIMITATE DE PERSONALIZARE

Beneficiezi de o varietate de posibilitati pentru personalizarea exteriorului si a interiorului. Cu 8 culori de caroserie, 3 nuanțe pentru plafon și 4 pachete cromatice, Citroën C3 AIRCROSS poate fi configurat în funcție de propriile gusturi. Nimic nu este lăsat la întâmplare: geamurile custode cu efect grafic și barele pentru plafon se completează cu nuanțele carcaselor oglinzilor retrovizoare, dar și cu accentele de culoare de la nivelul rotilor.

MOTORIZĂRI EFICIENTE ȘI TEHNOLOGII DE VÂRF

Citroën C3 AIRCROSS dispune de motorizări recunoscute pentru diminuarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2, având rezultate mai bune decât cele din generația precedentă. Motorizările PureTech 82 și Turbo PureTech 110 aparțin noii familii de motoare pe benzină, în timp ce pentru versiunile diesel, motorizările BlueHDi 100 și BlueHDi 120 beneficiază de o tehnologie care tratează într-o manieră continuă emisiile poluante, respectând astfel normele Euro 6.1.

Preţ promo de la 13.990 € cu TVA*!

Leasing cu dobândă 0% prin Impuls Leasing**

* Prețurile sunt obținute prin scăderea din prețul standard a contravalorii primei de casare de 6500 lei și, după caz, a eco-bonusului în valoare de 1.000 lei sau a eco-tichetului în valoare de 20.000 Ron, calculate în Euro (la cursul de 4,9057 lei), precum și a unor reduceri comerciale oferite de importatorul mărcii. Oferte valabile de la momentul aprobării bugetului pentru Programul RABLA / RABLA PLUS 2021. Oferte prin PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru mediu, aplicabile de la momentul la care înscrierile vor fi disponibile în PSIPAN. În măsura în care, din orice motiv, Programul de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Național 2021 nu va conține beneficiile financiare de mai sus, nu vom fi ținuți raspunzători pentru nesusținerea în continuare a valorilor afișate. Extensia de garanție este valabilă pentru comenzile plasate până la 31.03.2021.

**) Oferta este valabilă pentru persoane juridice prin Impuls Leasing.

Maşina din imagine este cu titlu de prezentare.
Consum mixt cu valori cuprinse între 3,7-5,1 l/100km și emisii CO2 cu valori cuprinse între 97-115 g/km (cifre echivalate NEDC).

Oferte stoc C3 AIRCROSSSolicită Test DriveSolicită o ofertă