Project Description

CITROËN C3 – UNIC, AȘA CUM EȘTI TU!

Cu echipări și proporții specifice ADN-ului mărcii, CITROËN C3 devine ușor de recunoscut datorită personalității optimiste. Capota proeminentă inspiră robustețe, creând un echilibru orizontal pentru o formă omogenă si neagresivă, iar liniile fluide, detaliile solide și elementele grafice remarcabile transformă C3 într-o mașină care degajă energie și rafinament.

de la 9.280 Euro*, TVA și prima de casare incluse!

*) Preţul include TVA şi contravaloarea unei prime de casare și ecobonusul, acolo unde este cazul (PSIPAN 2020: 1€ = 4,8148). Garanție contractuală de 4 ani, în limita a 100.000 km.

Ofertă valabilă în limita stocului disponibil, sub rezerva acceptării sc Autoglobus 2000 srl ca producător validat în Programul de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Național 2020, derulat de Administraţia Fondului de Mediu și finanţat din Fondul de Mediu, valabil începând cu data intrării în vigoare a Ghidului de finanţare PSIPAN 2020.
În masura în care, din orice motiv, Programul de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Național 2020 nu va conține beneficiile financiare de mai sus, sc Autoglobus 2000 srl nu va fi ținut răspunzător pentru nesusținerea în continuare a valorilor afișate.
Deși s-au făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor produselor și prețurilor, la data publicării, ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afisate, cu privire la: date tehnice, prețuri, culori, dotări, accesorii și caracteristicile acestora sau să dezactivăm orice model, oricând.
Maşina din imagine este cu titlu de prezentare.
Consum mixt cu valori cuprinse între 3,2-4,7 l/100km și emisii CO2 cu valori cuprinse între 85-108 g/km (cifre echivalate NEDC).

Oferte stoc Citroen C3Solicită Test DriveContactează-ne