Project Description

NOUL CITROËN C4 CACTUS HATCHBACK

Design îndrăznet

Noul C4 Cactus Hatchback aduce un aer proaspat si o doza de originalitate segmentului compact. Afisand un stil curat si un aspect monolitic, modelul ofera o grafica optimista, specifica marcii Citroën care accentueaza linia caroseriei, incluzand tehnologia Airbump® in partea inferioara a usilor, un plafon vitrat, o parte frontala cu blocuri optice situate pe doua niveluri si o semnatura luminoasa 3D in spate.

de la 15.350 Euro cu TVA.

Eco-eficienta si placerea de a conduce

Rapoartele de putere optimizate si modul confortabil de condus se datoreaza platformei usoare si eficiente, de noua generatie. Cele mai noi motoare pe benzina, PureTech, premiate cu titlul Motorul Anului, alaturi de propulsoarele diesel BlueHDi respecta standardul Euro 6, privind reducerea emisiilor si a consumului de combustibil. Cu o viteza mare de raspuns, transmisia automata EAT6 asociata motorizarii PureTech 110 S&S, ofera performanta si placere la condus.

Personalitate individuală

Noul C4 Cactus ofera 31 de posibilitati de personalizare a exteriorului, cu 9 nuante disponibile si 4 pachete de culori*, care contin note cromatice rafinate.

Ofertă supusă unor termene și condiţii valabilă în limita stocului disponibil. Pretul este valabil pentru Citroen C4 Cactus Live 1.2 Puretech 82 CP si include TVA.
Garanţie contractuală de 4 ani, în limita a 100.000 km.
Maşina din imagine este cu titlu de prezentare.

Solicită o ofertăSolicită Test Drive