Project Description

CITROËN A LANSAT PRIMII OCHELARI CE ÎTI REDAU GUSTUL PENTRU CĂLĂTORII: SEETROËN!

Mult așteptatul concediu – și călătoriile lungi din vacanță de vară – se află la doar un pas distanță. Dar, cu mai mult timp la dispoziție și oportunități suplimentare de sta cu ochii în ecranele smartphone-urile sau tabletelor, copiii și adulții sunt afectați de răul de mișcare. Peste 30 de milioane de persoane din Europa suferă de această boală cronică. Ca răspuns, Citroën, o marcă dedicată confortului, prezintă SEETROËN, primii ochelări care elimină răul de mașină. Principiul ochelarilor SEETROËN este simplu. Aceștia conțin un lichid colorat care recreează linia orizontului pentru a rezolva conflictul dintre simțuri.

O marcă populară, în sensul nobil al cuvântului, care urmărește să ofere confort tuturor, Citroën prezintă SEETROËN, primii ochelari care elimină răul de mișcare. Chiar dacă nu pot preveni aglomerația sau blocajele de trafic, aceștia oferă o soluție pentru această problemă de sănătate întâlnită pe scară largă (cunoscută și sub numele de kinetoză) și care afectează în mod cronic peste 30 de milioane de europeni. Una din trei persoane a simțit simptomele răului de mișcare cel puțin o dată în viață.

După ce a aflat despre o soluție inițială dezvoltată pentru marinari, Citroën a decis să extindă utilizarea sa către publicul larg – atât pe bărci, cât și la bordul mașinilor, autobuzelor și avioanelor – prin crearea ochelarilor SEETROËN.

• Ochelarii SEETROËN utilizează tehnologia Boarding RingTM, dezvoltată de către start-up-ul cu același nume cu sediul în Var, în sudul Franței. Soluția paramedicală brevetată și testată are o eficacitate de 95%.
• Echipați cu lichid în mișcare în inelele din jurul ochilor, atât de-a lungul axei frontale (dreapta/stânga), cât și de axa sagitală (față/spate), ochelarii recreează linia orizontului pentru a rezolva conflictul dintre simțuri, cel care provoacă afecțiunea.
• Pentru designul ochelarilor, Citroen a apelat la 5.5, un studio de design din Paris, care a încorporat cu succes stilul proaspăt, simplu și ergonomic al Mărcii. Rezultatul este o pereche de ochelari cu aspect high-tech, din plastic alb.

Deci, cum funcționează aceștia mai exact?

• Îți pui ochelarii imediat ce simți simptomele inițiale.
• După 10 până la 12 minute, ochelarii permit creierului să se sincronizeze cu mișcarea percepută de urechea internă, în timp ce ochii se focalizează pe un obiect imobil, cum ar fi un smartphone sau o carte.
• Scoate ochelarii și bucură-te de restul călătoriei.
Recomandarea de utilizare vizează adulții și copii cu vârsta de peste zece ani (atunci când urechea internă este dezvoltată complet).
Ochelarii sunt fără sticlă, astfel încât aceștia să poată fi utilizați de toți tovarășii de familie și de călătorie. Ei pot fi de asemenea purtați peste altă pereche de ochelari.

Cere o ofertă