Project Description

CITROEN C-ELYSEE – BUCURĂ-TE DE SPATIU

NOUL CITROËN C-ELYSÉE propune un echilibru intre aspectul sau compact si spatiul interior. Modelul poate primi cinci adulti si bagajele lor, in cele mai bune conditii de confort, pentru ca dispune de ergonomie si de un portbagaj cu o capacitate de 506l. Excelenta tinuta de drum și confortul suspensiei contribuie de asemenea la tranformarea fiecarui traseu intr-o calatorie placuta.

de la 11.580 Euro, TVA și prima de casare incluse!

Tehnologii intuitive si conectate

Citroën C-ELYSÉE dispune de un ecran tactil de 7″ care ofera modernitate si care permite comandarea tuturor functiilor media, a telefonului si a navigatiei. Noul sistem multimedia 3D Citroën Connect Nav, cu comanda vocala te informeaza in timp real, cu ajutorul aplicatiei TomTom Traffic, prin conectarea smartphone-ului, despre conditiile de traffic, iar prin intermediul functiei Mirror Screen, poti profita, printre altele, de aplicatiile compatibile cu ecranul tactil de pe consola centrala, in siguranta deplina.

Siguranta si sisteme de asistenta la condus

Fie ca doresti sa programezi valoarea vitezei de condus cu ajutorul limitatorului din dotare, sau in cazul in care ai nevoie de asistenta la parcare, acum te poti bucura de tehnologiile moderne de la bordul sedanului C-ELYSÉE, precum senzorii de parcare si camera video pentru marsarier.

Ofertă valabilă în limita stocului disponibil.
Consum mixt 3,9 l/100km si emisii CO2 de 104 g/km (cifre echivalate NEDC). Garanţie contractuală de 4 ani, în limita a 100.000 km.
Maşinile din imagine sunt cu titlu de prezentare.

Descoperă noul ElyseeSolicită Test DriveSolicită o ofertă