Project Description

CITROEN C-ELYSEE – BUCURĂ-TE DE SPATIU

NOUL CITROËN C-ELYSÉE propune un echilibru intre aspectul sau compact si spatiul interior. Modelul poate primi cinci adulti si bagajele lor, in cele mai bune conditii de confort, pentru ca dispune de ergonomie si de un portbagaj cu o capacitate de 506l. Excelenta tinuta de drum și confortul suspensiei contribuie de asemenea la tranformarea fiecarui traseu intr-o calatorie placuta.

de la 10.790 Euro*, TVA și prima de casare incluse!

Tehnologii intuitive si conectate

Citroën C-ELYSÉE dispune de un ecran tactil de 7″ care ofera modernitate si care permite comandarea tuturor functiilor media, a telefonului si a navigatiei. Noul sistem multimedia 3D Citroën Connect Nav, cu comanda vocala te informeaza in timp real, cu ajutorul aplicatiei TomTom Traffic, prin conectarea smartphone-ului, despre conditiile de traffic, iar prin intermediul functiei Mirror Screen, poti profita, printre altele, de aplicatiile compatibile cu ecranul tactil de pe consola centrala, in siguranta deplina.

Sigurantă și sisteme de asistentă la condus

Fie ca doresti sa programezi valoarea vitezei de condus cu ajutorul limitatorului din dotare, sau in cazul in care ai nevoie de asistenta la parcare, acum te poti bucura de tehnologiile moderne de la bordul sedanului C-ELYSÉE, precum senzorii de parcare si camera video pentru marsarier.

*) Preţul include TVA şi contravaloarea unei prime de casare și ecobonusul, acolo unde este cazul (PSIPAN 2020: 1€ = 4,8148). Garanție contractuală de 4 ani, în limita a 100.000 km.

Ofertă valabilă în limita stocului disponibil, sub rezerva acceptării sc Autoglobus 2000 srl ca producător validat în Programul de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Național 2020, derulat de Administraţia Fondului de Mediu și finanţat din Fondul de Mediu, valabil începând cu data intrării în vigoare a Ghidului de finanţare PSIPAN 2020.
În masura în care, din orice motiv, Programul de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Național 2020 nu va conține beneficiile financiare de mai sus, sc Autoglobus 2000 srl nu va fi ținut răspunzător pentru nesusținerea în continuare a valorilor afișate.
Deși s-au făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor produselor și prețurilor, la data publicării, ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afisate, cu privire la: date tehnice, prețuri, culori, dotări, accesorii și caracteristicile acestora sau să dezactivăm orice model, oricând.
Maşina din imagine este cu titlu de prezentare.
Consum mixt 3,6 l/100km și emisii CO2 95 g/km (cifre echivalate NEDC).

Oferte stoc C-ElyseeSolicită Test DriveSolicită o ofertă