Project Description

Programul Rabla continuă, înscrie-te mai jos pentru a primi cu prioritate ofertele Citroen

Nume *
Localitate
Adresa de email *
Telefon
Te interesează programul Remat pentru că: *
Ce maşină te-ar interesa (ex: Citroen C3):

Datele dumneavoastră personale vor fi prelucrate de către Autoglobus conform descrierii din Politica de Confidenţialitate. Pentru mai multe informaţii privind drepturile dumneavoastră la confidenţialitate şi datele noastre de contact, vă rugăm verificaţi aici.

11 MODELE CITROËN prin programul RABLA 2018

CITROËN C-ELYSÉE – Mai mult confort, mai multă elegantă

CITROËN C-ELYSÉE asigura in egala masura caracterul compact al exteriorului cu spatiul interior generos. Sedanul ofera confortul necesar pentru 5 adulti si bagajele lor, in cele mai bune conditii de a calatori. Noul C-ELYSÉE dispune de motoare puternice si economice – PureTech 82, VTi 115 si BlueHDi 100.

Vezi detalii

CITROËN C3 – Unic, așa cum ești tu

Structura sa minimalista, tip monolit, ofera o simplitate a volumelor prezente in habitaclu. Conceputa dupa standardele programului Citroën Advanced Comfort, plansa de bord pune in evidenta o ergonomie perfecta a comenzilor si o utilizare usoara a tabletei tactile de 7”*, integrata in centrul sau.

Vezi detalii

CITROËN C3 Aircross – SUV Compact, posibilităti nelimitate

Noul Citroën C3 AIRCROSS se distinge in universul SUV-urilor prin caracterul puternic, originalitate și aspectul fresh. O gama larga de motoare de noua-generatie eficiente si economice imbina tehnologia avansata cu placerea de a conduce. Noul SUV este disponibil cu motorizarile PureTech pe benzina (82 sau 110 CP) sau diesel BlueHDi (100 sau 120 CP).

Vezi detalii

  • C1
  • C4 Cactus
  • C4 Picasso
  • Grand C4 Picasso
  • C5
  • Berlingo Multispace
  • Berlingo Furgon

Oferte valabile în limita stocului disponibil, cu conditia indeplinirii de catre client a tuturor conditiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2018 prin Programul de Stimulare a Innoirii Parcului Auto National 2018. Mașinile din imagine sunt cu titlu de prezentare.

Consum mixt între 3,5 – 5,6 l/100 km și emisii CO2 între 93 – 120 g/km

Garantie contractuala de 4 ani, in limita a 100.000 Km.