SUV-URI CITROËN PRIN PROGRAMUL RABLA 2023

Redescoperă tehnologia, confortul și siguranţa la volan, cu SUV-urile CITROEN. Preţuri speciale, dotări generoase și livrare rapidă din stoc, prin ofertele REMAT 2023.

Oferta Remat Citroen C3 Aircross

CITROËN C3 AIRCROSS SUV

de la 16.234 €
TVA și Remat incluse*

Dotări incluse în preț:
Aer Condiționat, Ecran tactil 7”, Banchetă spate rabatabilă

Oferta Remat noul Citroen C4

CITROËN C4

de la 18.179 €
TVA și Remat incluse*

Noul model Citroën ce combină eleganța, fluiditatea și dinamismul unui hatchback compact cu forța și caracterul unui SUV.

Oferta Remat Citroen C5 Aircross

CITROËN C5 AIRCROSS

de la 25.200 €
TVA și Remat incluse*

Dotări incluse în preț:
Climatizare automată, Citroën Advanced Comfort®, Jante aliaj 17”

Oferta Remat Citroen E-C4

CITROËN Ë-C4 100% ELECTRIC

de la 28.500 €
TVA și Remat incluse*

Motor electric 136 CP / 260 Nm, autonomie de până la 350 km, 3 moduri de condus

Oferta Remat Citroen C5 Aircross Hybrid

CITROËN C5 AIRCROSS PLUG-IN HYBRID

de la 34.100 €
TVA și Remat incluse*

Mod electric cu autonomie de 55 km, putere combinată de 225 CP, suspensii cu Amortizare Hidraulică Progresivă®

SOLICITĂ ACUM O OFERTĂ

  Nume *

  Prenume *

  Localitate

  Modelul de interes *

  Adresa de e-mail *

  Telefon *

  Alte detalii (dacă este cazul)

  Datele tale personale vor fi prelucrate de către Autoglobus conform descrierii din Politica de Confidenţialitate. Pentru mai multe informaţii privind drepturile tale la confidenţialitate şi datele noastre de contact, te rugăm verifică aici.


  Doresc să primesc informaţii despre produsele şi serviciile Autoglobus (noutăți, promoții, oferte speciale).

  *Prețurile conțin TVA și sunt obținute prin scăderea din prețul standard a contravalorii în Euro (la cursul 1 EUR = 5,0 RON) a primelor de casare a 2 mașini vechi și, după caz, a eco-tichetelor pentru maşinile 100% electrice / plug-in hibrid, precum și a unor reduceri comerciale oferite de Autoglobus.
  * Oferte supuse unor termene și condiții, în limita stocului disponibil, valabile prin PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu. Modalitatea de calcul a reducerilor comunicate se bazează pe contravaloarea primelor de casare, ecotichetului, eco-bonusurilor menţionate de Programele Rabla / Rabla Plus valabile în anul 2022, condițiile de eligibilitate sunt cele menţionate în Ghidurile de finanţare Rabla / Rabla Plus valabile în anul 2022. Preţul final al vehiculului și reducerile comunicate pot suferi modificări ca urmare a aplicării prevederilor Ghidurilor de finanţare Rabla / Rabla Plus care vor fi valabile pentru anul 2023.

  Descrierile caracteristicilor și ilustrațiile pot face referire la sau să prezinte echipamente opționale care nu sunt incluse în livrarea standard. Informațiile conținute erau corecte la momentul publicării. Ne rezervăm dreptul de a face modificări în proiectare și echipament. Culorile afișate sunt doar culori reale aproximativ. Echipamentele opționale ilustrate sunt disponibile la un cost suplimentar. Disponibilitatea, caracteristicile tehnice și echipamentele furnizate pe vehiculele noastre pot varia sau pot fi disponibile numai în anumite țări sau pot fi disponibile numai cu costuri suplimentare. Pentru informații precise despre echipamentele furnizate pe vehiculele noastre, te rugăm să ne contactezi.