Aţi rămas imobilizat în trafic? Aveţi nevoie de remorcare sau depanare? Adresaţi-vă cu încredere serviciului nostru Citroën Asistenţă Rutieră.

Un simplu apel la numerele** de telefon de mai jos vă scapă de orice griji:

** În orice zi din an, inclusiv sâmbăta, duminica și în zilele de sărbători legale, 24 de ore din 24. Specialiștii noștri vor interveni prompt la locul incidentului, în vederea depanării sau remorcării vehiculului dumneavoastră până la cel mai apropiat Reparator Agreat Citroen.

De asemenea, puteți beneficia de următoarele servicii suplimentare:

  • vehicul de înlocuire pentru o perioadă de maximum 4 zile (dacă efectuarea reparației implică imobilizarea vehiculului dumneavoastră pentru mai mult de o zi)

  • în cazul în care vă aflați la mai mult de 100 km de domiciliu, șoferului mașinii cât și celorlalți pasageri, li se mai poate oferi doar unul din serviciile de mai jos:

    • asigurarea transportului până la domiciliul acestora + transportul unei singure persoane în vederea recuperării autovehiculului
    • cazarea în localitatea unde se găsește service-ul care a asigurat intervenția, pentru maximum 3 nopți + transportul unei singure persoane în vederea recuperării autovehiculului
  • Pentru vehiculele imobilizate din cauza unor incidente acoperite de garanția contractuală, prestațiile oferite prin intermediul Citroën Asistenţă sunt gratuite.