Loading...

VERSIUNI DE ECHIPARE

PUNCTE FORTE

PERSONALITATE PUTERNICĂ

Cu o personalitate puternică și îndrăzneață, o siluetă dinamică, tehnologia Airbump® și note de culoare, Citroën Berlingo este vehiculul recreațional absolut.

Berlingo - Modularitate

MODULARITATE OPTIMĂ

Scaunele spate pot fi rabatate individual sau împreună, adaptându-se perfect la configurația dorită, pentru a obține o podea plată. Citroën Berlingo oferă un volum de încărcare de până la 4000 litri și peste 3 metri lungime de încărcare cu scaunul față al pasagerului rabatat pentru versiunea XL.

În spate, podeaua pentru bagaje poate fi configurată în două poziții: o poziție ridicată, clasică și o poziție intermediară pentru compartimentarea portbagajului. Podeaua poate susține o greutate de până la 25 kg și poate fi accesată cu ușurință prin deschiderea geamului hayon. Extrem de practică, podeaua se află în spatele scaunelor din rândul 2.

SPAŢII DE DEPOZITARE SUPLIMENTARE. LUMINOZITATE MAXIMĂ.

O componentă emblematică a vehiculului recreațional, noul plafon multifuncțional al celei mai recente generații Citroën Berlingo reia cele mai bune caracteritici ale celor două generații anterioare, oferind în același timp mai multă lumină. Modutop® include un compartiment de depozitare amplasat pe plafon, accesibil din dreptul scaunelor spate sau din portbagaj și, acum, un arc translucent compartimentat, pus în valoare de un iluminat ambiental care se întinde pe toată lungimea sa și iluminează obiectele depozitate.
Modutop® oferă și mai multă lumină grație plafonului panoramic vitrat echipat cu un stor electric.

Berlingo - Spatii de depozitare
Berlingo - Tehnologie

ÎNCONJURAT DE TEHNOLOGIE

Citroën Berlingo propune 19 sisteme de siguranță și de asistență la condus, precum și 4 tehnologii de conectivitate, printre care încărcare wireless pentru smartphone sau sistemul de navigație conectată 3D cu recunoaștere vocală. Pentru un plus de relaxare la bord, Citroën Berlingo este echipat cu Citroën Connect Box cu Pachet SOS & Assistance.

PERFORMANŢE

5 MOTORIZĂRI EFICIENTE

Citroën Berlingo oferă o manevrabilitate dinamică grație asocierii între o platformă nouă și motorizări de ultimă generație eficiente în materie de consum și emisii de CO2.
Propulsat de motoare diesel și pe benzină, Berlingo este adecvat pentru toate tipurile de drum, atât în mediul urban, cât și extra urban. Motorizările oferă performanțe superioare, fiind în același timp prietenoase cu mediul.
Citroën Berlingo marchează sosirea transmisiei automate EAT8 cu 8 trepte pentru un confort maxim la rulare.
. Motoare pe benzină, gama PureTech: 1.2L PureTechS&S 110 CP BVM6
. Motoare diesel, gama BlueHDi: 1.5L BlueHDiS&S 75 CP, 100 CP sau 130 CP BVM6 sau EAT8

C3 Performante