Loading...

VERSIUNI DE ECHIPARE

PUNCTE FORTE

SCAUNE ADVANCED COMFORT

Noul C3 Aircross SUV amplifică confortul la bord cu noile scaune Citroën Advanced Comfort.

c3-aircross-scaune
C3 Aircross - Modularite

MODULARITATE

Noul C3 Aircross SUV oferă o modularitate de referință grație banchetei spate cu spătar rabatabil în raport de 2/3 – 1/3 și scaunelor care culisează la 150 mm în 2 secțiuni independente. Scaunul față al pasagerului se rabatează pentru a obține o lungime de încărcare de până la 2,4 m.

SPAŢIU INTERIOR

Noul C3 Aircross SUV beneficiază de un spațiu interior de referință, gândit pentru toți pasagerii. Volumul portbagajului stabilește standardul în segment.

C3-Aircross-Spatiu-interior
C3-Aircross-GripControl

GRIP CONTROL

Noul Citroën C3 Aircross SUV se aventurează pe toate tipurile de drumuri grație tehnologiei Grip Control cu funcția Hill Assist Descent.

PERFORMANŢE

C3 Aircross - Motorizari

4 MOTORIZĂRI EFICIENTE

Noul Citroën C3 Aircross SUV oferă o gamă largă de motorizări economice și eficiente de ultimă generație. SUV-ul dispune de motorizări PureTech pe benzină (110 și 130) și BlueHDi Diesel (110 și 120).
Motorizările PureTech 110 S&S și BlueHDi 110 S&S sunt disponibile cu cutie de viteze manuală cu 6 rapoarte. Motorizările PureTech pe benzină 130 S&S și Diesel BlueHDi 120S&S sunt asociate transmisiei automate EAT6.

DESIGN

O NOUĂ PARTE FRONTALĂ

Noua parte frontală, mai asertivă, a fost redesenată în totalitate pentru a oferi un plus de rebustețe. Inaugurată de Noul C3 în 2020, aceasta reprezintă noua semnătură a mărcii Citroën.

Chevroanele duble cromate se află în prelungirea farurilor cu LED, ce oferă un plus de vizibilitate și siguranță. Noul C3 Aircross dispune de o grilă nouă cu un motiv geometric inedit și scut nou gri argintiu cu inserții colorate.

C3 Aircross - Design1
C3 Aircross - Combinatii culori

70 DE COMBINAŢII DE CULORI

La exterior sunt oferite 70 de posibilități de personalizare, cu 7 culori de caroserie, 4 pachete cromatice și 2 nuanțe de plafon. Geamul custode oferă trei opțiuni de personalizare, în funcție de pachetul cromatic ales:

  • ornament cromat pentru pachetele de culoare Shiny Black și Anodised Dark Blue,
  • Freeglass White pentru pachetul cromatic White
  • Freeglass Orange pentru pachetul cromatic Anodised Orange