Loading...

PUNCTE FORTE

REÎNCĂRCARE SIMPLĂ

La o priză clasică bateria se reîncarcă peste noapte (între 4 și 7 ore, în funcție de tipul de conexiune prin cablu). Dacă utilizezi o soluție Wallbox de 32A vei putea reîncărca bateria în mai puțin de 2 ore. Reîncărcarea poate fi programată și amânată, pentru a beneficia de cele mai bune tarife ale energiei electrice. Clienții programează încărcarea vehiculului folosind ecranul tactil de la bord sau smartphone-urile prin intermediul aplicației MyCitroën.

CONNECTEDCAM CITROËN™

Ë-CONFORT

Deja un reper în ceea ce privește confortul, noul C5 Aircross SUV Hybrid îmbunătățește programul Citroën Advanced Comfort® prin avantajele aduse de un motor electric, și anume funcționarea silențioasă, o accelerare fără întreruperi și cuplu motor disponibil instant și emisii de CO2 de 39 g/km*.
C5 Aircross SUV Hybrid păstrează în sistemul de suspensii cu Amortizare Hidraulică Progresivă (Progressive Hydraulic Cushions®), tehnologie ce dă senzația zborului și asigură în același timp un dinamism deosebit. Ca o caracteristică specifică versiunii hibride, noul C5 Aircross SUV Hybrid este echipat cu o punte spate multilink, pentru un echilibru imperturbabil.
*Date estimate, furnizate numai cu titlu informativ, sub rezerva certificării WLTP, aflată în curs.

CONTROL INTUITIV

Într-un habitaclu spațios, C5 Aircross SUV Hybrid oferă interfețe de control dedicate:
– un panou digital personalizabil de 12,3″ pentru a vizualiza toate informațiile specifice hibridului: contorul de putere, autonomia în modul de rulare electric și în modul de rulare convențional, timpul de încărcare, viteza de reîncărcare sau modurile de rulare
– un ecran tactil de 8″ pentru acces la informațiile legate de condus, cum ar fi gestionarea fluxurilor de energie sau a statisticilor privind economia de combustibil
– un selector pentru a alege modul de rulare ELECTRIC, HYBRID sau SPORT
– oglindă retrovizoare heliomată, fără ramă, cu indicator integrat pentru modul de rulare electric: o lumină LED albastră se aprinde pentru a arăta că mașina funcționează în regim 100% electric.

C3 Mix culori
C3 - Materiale elegante

EȘTI MEREU CONECTAT

Apple CarPlay și Android Auto sunt disponibile pentru a te ajuta să te bucuri de o călătorie relaxată și plăcută. Connect Nav, pe lângă toate avantajele navigației conectate (afișarea traficului în timp real, zonele periculoase, etc) a fost adaptat special tehnologiei hibride și îți arată zonele cu stații de încărcare electrică, precum și o reprezentare a zonei acoperite în modul de rulare 100% electric, în funcție de nivelul de încărcare al bateriei.

PERFORMANŢE

C3 Performante

NOUA CUTIE DE VITEZE AUTOMATĂ EAT8

Cutia de viteze automată cu 8 trepte EAT8 a fost special adaptată prin optimizarea schimbărilor de trepte și prin adăugarea unui mod de frânare care reîncarcă bateriile în timp ce șoferul ridică piciorul de pe pedala de accelerație.

CARACTERISTICI TEHNICE
Solicită o ofertă
Solicită test drive
Descarcă lista de preţuri
Vezi ofertele stoc Citroen