Loading...

PUNCTE FORTE

REÎNCĂRCARE SIMPLĂ

La o priză clasică bateria se reîncarcă peste noapte (între 4 și 7 ore, în funcție de tipul de conexiune prin cablu). Dacă utilizezi o soluție Wallbox de 32A vei putea reîncărca bateria în mai puțin de 2 ore. Reîncărcarea poate fi programată și amânată, pentru a beneficia de cele mai bune tarife ale energiei electrice. Clienții programează încărcarea vehiculului folosind ecranul tactil de la bord sau smartphone-urile prin intermediul aplicației MyCitroën.

CONNECTEDCAM CITROËN™

Ë-CONFORT

Deja un reper în ceea ce privește confortul, noul C5 Aircross SUV Hybrid îmbunătățește programul Citroën Advanced Comfort® prin avantajele aduse de un motor electric, și anume funcționarea silențioasă, o accelerare fără întreruperi și cuplu motor disponibil instant și emisii de CO2 de 39 g/km*.
C5 Aircross SUV Hybrid păstrează în sistemul de suspensii cu Amortizare Hidraulică Progresivă (Progressive Hydraulic Cushions®), tehnologie ce dă senzația zborului și asigură în același timp un dinamism deosebit. Ca o caracteristică specifică versiunii hibride, noul C5 Aircross SUV Hybrid este echipat cu o punte spate multilink, pentru un echilibru imperturbabil.
*Date estimate, furnizate numai cu titlu informativ, sub rezerva certificării WLTP, aflată în curs.

CONTROL INTUITIV

Într-un habitaclu spațios, C5 Aircross SUV Hybrid oferă interfețe de control dedicate:
– un panou digital personalizabil de 12,3″ pentru a vizualiza toate informațiile specifice hibridului: contorul de putere, autonomia în modul de rulare electric și în modul de rulare convențional, timpul de încărcare, viteza de reîncărcare sau modurile de rulare
– un ecran tactil de 8″ pentru acces la informațiile legate de condus, cum ar fi gestionarea fluxurilor de energie sau a statisticilor privind economia de combustibil
– un selector pentru a alege modul de rulare ELECTRIC, HYBRID sau SPORT
– oglindă retrovizoare heliomată, fără ramă, cu indicator integrat pentru modul de rulare electric: o lumină LED albastră se aprinde pentru a arăta că mașina funcționează în regim 100% electric.

C3 Mix culori
C3 - Materiale elegante

EȘTI MEREU CONECTAT

Apple CarPlay și Android Auto sunt disponibile pentru a te ajuta să te bucuri de o călătorie relaxată și plăcută. Connect Nav, pe lângă toate avantajele navigației conectate (afișarea traficului în timp real, zonele periculoase, etc) a fost adaptat special tehnologiei hibride și îți arată zonele cu stații de încărcare electrică, precum și o reprezentare a zonei acoperite în modul de rulare 100% electric, în funcție de nivelul de încărcare al bateriei.

PERFORMANŢE

C3 Performante

NOUA CUTIE DE VITEZE AUTOMATĂ EAT8

Cutia de viteze automată cu 8 trepte EAT8 a fost special adaptată prin optimizarea schimbărilor de trepte și prin adăugarea unui mod de frânare care reîncarcă bateriile în timp ce șoferul ridică piciorul de pe pedala de accelerație.