Loading...

VERSIUNI DE ECHIPARE

C5 Aircross Live

DOTĂRI STANDARD (SELECTIE)

PR03: Proiectoare ceata cu functie “cornering light”
RE07: Climatizare automata bi-zona
RL05: Oglinda interioara electrocroma
WLS7: Sistem audio pe ecran tactil 8″ + 6 boxe + Bluetooth + 1*USB + Mirrorscreen
VU07: CITROËN ADVANCED COMFORT: Suspensie cu amortizare hidraulica progresiva (dubla – fata / simpla – spate)
STD: Geamuri electrice fata / spate cu deschidere secventiala si antiprindere
HU03: Oglinzi exterioare reglabile electric si incalzite cu semnalizator cu LED
RG03: Regulator / limitator de viteza
STD: Cotiera centrala fata cu deschidere “fluture”
ZVBM: Pack Safety (AFIL – avertizor depasire involuntara banda de rulare + Active Safety Brake + Alerta risc coliziune + Recunoastre indicatoare de viteza si recomandari + Coffee Break Alert – Alerta atentie sofer (nivel1))

MOTOARE DISPONIBILE

1.2 PureTech 130 S&S BVM6

C5 Aircross Feel

DOTĂRI STANDARD

Dotările LIVE, plus:

E301: Incarcator wireless RS02: Roata de rezerva de dimensiuni reduse
KK02: Bare longitudinale plafon bicolore : negru (exterior) / gri Silver (interior); atrage in standard Pack Color Silver (carcase proiectoare si decor AIRBUMP® gri Silver)
NA01: Scaune fata incalzite; incompatibil cu tapiteria ARFZ
ZVBN: Pack Safety Plus (AFIL – avertizor depasire involuntara banda de rulare + Active Safety Brake cu functie de recunoastere pietoni + ciclisti + noapte + intersectii + Alerta risc coliziune + Recunoastre indicatoare de viteza si recomandari + Coffee Break Alert – Alerta atentie sofer (nivel1) + Sistem de supraveghere unghi mort (SAM))
VD09: Geamuri laterale spate si luneta cu tenta inchisa
RE07: Climatizare automata bi-zona
WY23: Senzori de parcare fata / spate
ZHMC: Jante aliaj diamantate 18” SWIRL (235/55 R18)
WLS7: Sistem audio pe ecran tactil 8″ + 6 boxe + Bluetooth + 1*USB + Mirrorscreen
HU13: Oglinzi exterioare rabatabile electric si incalzite cu avertizor de prezenta vehicul in unghiul mort
PR03: Proiectoare ceata cu functie “cornering light”
STD: Lumini de zi cu LED + semnalizare cu LED
HY02: Filtru cu carbon activ antialergeni si sistem AQS (Air Quality System) de purificare a aerului in functie de impuritatile detectate
RL05: Oglinda interioara electrocroma
GM08: Parasolar iluminat sofer si pasager, cu oglinda de curtoazie
IT02: Scaun sofer cu reglaj lombar mecanic
FC63: Plafoniera fata (1 sursa centala + 2 spoturi de citit + 2 lumini de ambianta) cu LED + Plafoniera spate (1 sursa centrala + 2 spoturi de citit) cu LED

MOTOARE DISPONIBILE

1.2 PureTech 130 S&S BVM6
1.5 BlueHDi 130 S&S EAT8

C5 Aircross Shine

DOTĂRI STANDARD

Dotările FEEL, plus:

NA01: Scaune fata incalzite; incompatibil cu tapiteria ARFZ
RS02: Roata de rezerva de dimensiuni reduse
ZHJC: Jante aliaj diamantate 18” SWIRL – pneuri clasa A (225/55 R18 102 V)
WLT2: Sistem de navigatie 3D cu radio DAB pe ecran tactil 8’’ + 6 boxe +  Bluetooth + 1* USB + Recunoastere vocala
OXFT: Tapiterie mixta Metropolitan Grey (piele grainé graphite / material textil graphite); atrage in std. Scaune Advanced Comfort®
LA05: Faruri Full LED (lumini de intalnire si de drum cu LED)
ZVFN: Pack Drive Assist (Pack Safety + Regulator de viteza adaptiv cu functie STOP & GO + Recunoastere extinsa indicatoare rutiere + Alerta atentie sofer (nivel 3) + Comutare automata la faza de drum) + SAM non-acti
YD04: Sistem acces / demaraj “maini libere” (ADML)
WY24: Visio Park 1 (camera marsarier) + Senzori de parcare fata / spate
E301: Incarcator wireless
YE02: Pedalier aluminiu
SD53: Covorase fata
AK07: Tetiere scaune fata reglabile pe inaltime si adancime

MOTOARE DISPONIBILE

1.2 PureTech 130 S&S EAT8
1.6 PureTech 180 S&S EAT8
1.5 BlueHDi 130 S&S EAT8

PUNCTE FORTE

UN SUV ULTRA-CONFORTABIL SI MODULAR

Descoperă C5 Aircross SUV, un SUV clasic grație roților sale mari, designului său robust și muscular și gărzii la sol ridicate, și în același timp un model 100% Citroën prin personalitatea sa unică, opțiunile puternice de stil (cum ar fi Airbump®), roțile sale mari cu diametrul de 720 mm, garda de la sol de 230 mm, protecțiile aplicate bosajelor roților, barele de pe acoperiș și o gamă largă de opțiuni de personalizare. În calitate de ambasador al programului Citroën Advanced Comfort®, C5 Aircross SUV se evidențiază ca fiind cel mai confortabil SUV din segmentul său datorită a două inovații exclusive Citroën: suspensia cu Amortizare Hidraulică Progresivă (Progressive Hydraulic Cushions®) și scaunele Advanced Comfort. Cele trei scaune spate individuale, glisante, cu spătar reglabil și pliabile, fac din C5 Aircross cel mai modular și spațios SUV din segmentul său. Capacitatea sa de încărcare, variind de la 580 la 720 de litri, stabilește un nou standard în segment. Nu în cele din urmă, cu 20 de tehnologii de asistare a șoferului și șase tehnologii de conectivitate, este cu adevărat un SUV de generație viitoare.

C5 Aircross SUV

SUSPENSIA CU AMORTIZARE HIDRAULICA PROGRESIVA

C5 Aircross SUV este echipat cu suspensia cu Amortizare Hidraulică Progresivă, o inovație Citroën susținută de priceperea companiei în domeniul suspensiilor. Această tehnologie, dezvoltată din experiențele mărcii în cursele auto, îmbunătățește absorbția șocurilor fără a provoca oscilații. De asemenea, suspensia oferă o mai mare libertate la trecerea peste obstacole, oferind un efect de “plimbare pe covorul magic”. Acest lucru dă impresia că mașina plutește deasupra solului.

SCAUNE ADVANCED COMFORT

Scaunele largi și confortabile ale C5 Aircross SUV oferă pasagerilor sentimentul că sunt așezați într-un fotoliu într-un living portabil. Spuma de 15 mm asigură atât delicatețe, cât și durabilitate. Scaunele din față sunt umplute cu spumă de înaltă densitate pentru a evita durerile de spate după călătoriile lungi, putând fi ajustate vertical; tetierele pot fi ajustate vertical și longitudinal. Scaunele din față oferă, de asemenea, un sistem de masaj în mai multe puncte.

C3 Mix culori
C3 - Materiale elegante

MODULARITATE DE TOP IN SEGMENTUL SĂU

Cu cele trei scaune spate individuale, glisante, cu spătar reglabil și pliabile, C5 Aircross SUV este unul dintre cele mai modulare vehicule din segmentul său. Aceste scaune au aceeași lățime și pot glisa înainte și înapoi, ceea ce face posibilă adaptarea spațiului din habitaclu din portbagaj. De asemenea, spătarul scaunelor spate poate fi reglat în cinci poziții de înclinație diferite și poate fi rabatat cu ușurință pentru a se crea o suprafață plană de încărcare, datorită podelei portbagajului pe două niveluri. C5 Aircross SUV oferă, de asemenea, mai multe compartimente de depozitare, inclusiv în cotiera centrală, aceasta adăpostind un compartiment de mari dimensiuni, climatizat.

PERFORMANŢE

C3 Performante

TRANSMISIE EAT8, MOTORIZARI EURO 6

SUV C5 Aircross oferă o gamă de motoare eficiente și puternice Euro 6, cuplate la o cutie de viteze manuală cu 6 trepte sau la una automată cu 8 trepte:
– 2 versiuni pe benzină: PureTech 130 S&S MAN6 și PureTech 180 S&S EAT8
– 3 versiuni diesel: BlueHDi 130 S&S MAN6, BlueHDi 130 S&S EAT8 și BlueHDi 180 S&S EAT8

Dispune de cea mai recentă versiune a cutiei de viteze EAT8, cu o transmisie automată eficientă cu 8 trepte și funcție “Shift and Park by wire”, oferind astfel și mai multă eficiență și confort:
– consumul de combustibil este cu până la 7% mai mic comparativ cu transmisia automată în 6 trepte, datorită celor două rapoarte suplimentare
– cele două rapoarte suplimentare asigură o schimbare mai ușoară și mai rapidă a treptelor de viteză

Solicită o ofertă
Solicită un test drive
Descarcă lista de preţuri
Vezi ofertele stoc Citroen