Loading...

Cel mai bun confort din clasă

Cel mai bun confort Citroën într-o mașină de oraș, cu scaunele Advanced Comfort® și Citroën Advanced Comfort® Suspensions.

Viață electrică simplă

Cu o autonomie de până la 320 km (WLTP) și o încărcare rapidă de la 20% la 80% în 26 minute, ë-C3 reprezintă vehiculul ideal pentru călătoriile zilnice.

Echipare completă

ë-C3 dispune de echipamente de infotainment, conectivitate și siguranță de ultimă generație pentru ca toate călătoriile tale să fie confortabile.

100% ELECTRIC ȘI MÂNDRU CĂ ESTE EUROPEAN

Confort de top

Pentru prima dată în segmentul mașinilor de oraș, ë-C3 dispune de Citroën Advanced Comfort® Suspensions pentru o rulare fluentă, fără vibrații. De asemenea, vei aprecia pe deplin interiorul datorită confortului și susținerii oferite de scaunele Citroën Advanced Comfort®. Totul în timp ce te bucuri de o conducere silențioasă și fără emisii.
Compact și urban, ë-C3 îți permite, de asemenea, să te bucuri de o poziție de condus înălțată pentru siguranță sporită în oraș și pe șosea.

Noul Citroen E-C3 Confort
Noul Citroen E-C3 Electric

Viață electrică simplă

Noul ë-C3 este construit pe o platformă globală inteligentă și eficientă, situată în Europa. Pachetul său de baterii de 44 kWh oferă o autonomie de până la 320 km WLTP, în timp ce se reîncarcă de la 20% la 80% în numai 26 minute. Noul ë-C3 este perfect pentru toate călătoriile zilnice și activitățile de agrement. Beneficiezi de serviciile conectate accesibile prin intermediul aplicației MyCitroën.
Descoperă aplicația Citroën e-Routes, este pașaportul șoferului pentru cea mai eficientă planificare a rutelor, monitorizarea facilă a nivelului bateriei și a datelor live despre rețeaua de încărcare.

Echipare completă

La bordul modelului ë-C3 vei găsi echipamente de infotainment accesibile pe un ecran tactil central de 10,25″, precum și funcția wireless Wifi care permite conectarea în oglindă a smartphone-ului la Apple Carplay și Android Auto. De asemenea, numeroase comenzi sunt disponibile pe noul volan.

Noul Citroen E-C3 Echipare