Loading...

PUNCTE FORTE

O SILUETĂ ÎNDRĂZNEAŢĂ

Noul Citroën C5 X se face remarcat într-un segment tradițional. Datorită hayonului său, acesta oferă o deschidere largă și un prag de încărcare coborât. Capota lungă, liniile aerodinamice, talia înaltă și profilul din zona roților spate îi conferă distincție și aerodinamică. Poziția ridicată în comparație cu un sedan tradițional și roțile sale cu diametrul de 720 mm sunt foarte apreciate de clienții din segmentul SUV-urilor și oferă dimensiuni generoase:
– 4.805 mm lungime,
– 1.865 lățime,
– 1.485 mm înălțime,
– ampatament de 2.785 mm.

Noul nostru model afișează semnătura luminoasă în V, tipică Citroën, atât în față, cât și în spate.

Noul_Citroen_C5_X Silueta
Noul_Citroen_C5_X Confort Absolut

O INVITAŢIE DE CĂLĂTORIE ÎN CONFORT ABSOLUT

Scaunele Advanced Comfort ale noului Citroën C5 X oferă un confort de referință datorită tapițeriei specifice, utilizării unui strat de densitate înaltă și a unei spume groase structurate. Combinate cu o planșă de bord elegantă, ele creează o zonă spațioasă, destinată călătoriilor. Zona din spate oferă spațiu excepțional pentru picioare, lățime confortabilă și spațiu generos pentru cap. Portbagajul a fost proiectat având drept referință mașinile break și oferă un volum de încărcare de 545 litri (până la 1640 litri cu bancheta din spate pliat). Hayonul său este motorizat, oferind un acces facil atunci când ambele brațe sunt ocupate cu bagaje. Suprafețele vitrate la 360° oferă multă lumină, iar acustica este optimizată datorită geamurilor din față și din spate laminate. Citroën C5 X este, de asemenea, echipat cu suspensia Citroën Advanced Comfort® care produce un efect similar unui covor zburător.

Ë-CONFORTUL UNUI PLUG-IN HYBRID

Noul Citroën C5 X oferă, de asemenea, o versiune plug-in hybrid, care pune la dispoziție 225 CP și asigură o autonomie de peste 50 km în modul de rulare electric, potrivită pentru majoritatea călătoriilor zilnice, la viteze de până la 135 km/h. Prin urmare, poți călători timp de o săptămână fără să folosești motorul cu combustie, efectuând deplasările cotidiene și să reîncărci vehiculul acasă, la serviciu sau la un terminal de încărcare public. Citroën C5 X Plug-in Hybrid preia controlul și duce confortul cu un pas mai departe datorită suspensiei activă Citroën Advanced Comfort, pentru a oferi mobilitate în modul de rulare ë-confort – silențios, lin, fără vibrații și ușor de utilizat.

Citroen C5 X E-Confort
Citroen C5 X - Tehnologii

TEHNOLOGII PENTRU STAREA TA DE BINE

Noul Citroën C5 X oferă Extended Head Up Display – un sistem inovator care proiectează toate informațiile relevante la nivelul prabrizului, reducând stresul șoferului. Acest sistem introduce o nouă interfață de comunicare, My Citroën Drive Plus, combinată cu un ecran tactil HD de 12″, conceput ca o tabletă cu ecran tactil și recunoaștere vocală. Citroën C5 X oferă, de asemenea, un set de funcții de asistență la condus, cum ar fi:
– Highway Driver Assist, rulare semi-autonomă Citroën
– Blind Spot Detection la distanță mare (70 m),
– Rear Cross Traffic Alert, care detectează un vehicul în mișcare în timpul manevrelor în marșarier
– sau Top 360 Vision, care ușurează manevrarea vehiculului prin afișarea mediului exterior pe ecranul tactil.