Loading...

VERSIUNI

PUNCTE FORTE

DESCOPERĂ NOUL CITROËN Ë-C4

Citroën își continuă ofensiva electrică cu Noul ë-C4 – 100% electric și Noul C4: o nouă etapă a designului Citroën, confort excepțional la bord și libertatea de a alege între propulsia 100% electrică, pe benzină sau Diesel.
Noul Citroën ë-C4 – 100% ëlectric și Noul C4 sunt demnii moștenitori ai celor 92 de ani de istorie a hatchback-urilor compacte Citroën. Începând cu anul 1928, 10 generații de modele hatchback s-au succedat, cu vânzări ce au atins 12,5 milioane de exemplare.

Noul e-C4 full electric

100% ËLECTRIC

În 2020, Citroën lansează ofensiva electrică a Mărcii cu 6 vehicule comercializate în gamă. Noul ë-C4 100% ëlectric marchează o nouă etapă a ofensivei electrice: modelul întruchipează mobilitatea electrică tehnologică și modernă, în serviciul confortului și al utilizării polivalente: mobilitatea în clasa ë-Confort.

Noul Citroën ë-C4 100% ëlectric îți permite să rulezi zilnic în modul electric, perfect izolat de drum și de lumea exterioară, în deplină relaxare, ca într-un cocon : toate imperfecțiunile drumului sunt filtrate. Funcționarea silențioasă, mișcarea fluidă a vehiculului, plăcerea la condus, suspensia fiabilă, scaunele Advanced Comfort confortabile, absența vibrațiilor la bord, ergonomia și utilizarea simplificată a interfețelor și serviciilor dedicate contribuie la un plus de confort la bord, pentru toți pasagerii.

eC4-PointFort-Electric

DESIGN DISTINCTIV

Designul Noului ë-C4 100% ëlectric asociază eleganța, fluiditatea și dinamismul unei berline prin volumele fluide, liniile elegante, detaliile grafice de identitate, dar și prin forța, caracterul și robustețea unui SUV, grație roților de mari dimensiuni, caroseriei generoase și musculare și protecțiilor la 360° din jurul caroseriei.
Noul ë-C4 100% ëlectric propune în exclusivitate:
● Monograma ë pe aripi și pe partea din spate a vehiculului,
● Un pachet cromatic Anodised Blue,
● Un decor specific pe portierele ușilor,
● Jante din aliaj 18’’ Crosslight diamantate, dotare exclusivă pe modelele electrice, concepute special pentru a economisi energia.

Noul E-C4 - E-Confort

MOBILITATE ELECTRICĂ ÎN CLASA Ë-CONFORT

Noul Citroën ë-C4 100% ëlectric întruchipează mobilitatea tehnologică și modernă, un sedan cu o nouă dimensiune a confortului pentru o experiență de condus inedită 100% electrică :
● zero emisii, zero zgomote, zero stres: absența vibrațiilor, fără zgomot de motor,
● Cuplu motor disponibil imediat pentru performanțe imediate și un condus fluid,
● Precondiționarea termică a habitaclului de la distanță, prin aplicația My Citroën sau cu ajutorul ecranului tactil de 10″.

Pe lângă plăcerea de a conduce în modul 100% electric, fără emisii de CO2 și cu costuri de utilizare reduse, Noul Citroën ë-C4 – 100 % ëlectric permite accesul în zonele cu trafic restricționat din orașe.

SERVICIU DEDICAT UNIVERSULUI ELECTRIC: MY CITROËN

Aplicația My Citroën îți permite, direct de pe telefon:
● Să consulți nivelul de încărcare a bateriei și timpul de încărcare rămas al mașinii,
● Să consulți autonomia vehiculului,
● Să programezi încărcarea amânată,
● Să programezi startul precondiționării termice.

Noul E-C4 - aplicatie

TEHNOLOGII : ELECTRIC ȘI INTUITIV

Noul Citroën ë-C4 100% ëlectric oferă câteva interfețe intuitive, ușor de citit și de utilizat.
● Modul specific de afișare dedicat de pe combina de bord digitală îți permite să vizualizezi viteza sau autonomia și oferă acces la trei informații esențiale: indicatorul de putere, fluxul de energie sau confortul termic.
● Meniurile specifice ale ecranului tactil de 10″ plasat în centrul planșei de bord afișează fluxul de energie, statisticile de consum și ecranul de programare a încărcării amânate a bateriei.
● Când mașina se încarcă, ecranul afișează informații legate de încărcare: timpul de încărcare rămas, autonomia recuperată, viteza de încărcare.

PERFORMANŢE

MOTORIZĂRI: 100% ËLECTRIC

Noul Citroën ë-C4 – 100% ëlectric asigură o rulare electrică silențioasă, ușoară, dar și dinamică:
● Motor de 100 kW / 136 CP
● Cuplu motor de 260 Nm disponibil imediat
● Până la 80% încărcare în 30 minute* pentru o autonomie de până la 350 km
● O baterie de 50kW garantată timp de 8 ani sau 160.000 km pentru 70% din capacitatea sa de încărcare

*La stații publice de încărcare de 100kW

CITROEN C4 EC4
eC4-Road

3 MODURI DE CONDUS

3 moduri de condus îți stau la dispoziție:

Normal pentru a obține cel mai bun compromis între autonomie și performanțe dinamice,
Eco pentru optimizarea consumului de energie,
Sport pentru a acorda prioritate performanței, cu putere și cuplu la valoare maximă.

Selectorul modului de condus este situat pe consola cutiei de viteze automate.

CUTIE DE VITEZE AUTOMATĂ EAT8

Noua unitate de comandă a cutiei de viteze automată oferă 3 poziții (R, N și D) pentru a selecta cu ușurință treapta de marșarier, neutru sau pe cea de mers înainte. De asemenea, este asociată cu alte două poziții:
● P pentru a activa modul Parking,
● B pentru a activa modul Brake, dedicat motorului electric.

Noul C4 cutie de viteze