Loading...

PUNCTE FORTE

GAMĂ AMPLĂ DE VERSIUNI

Noul Citroën Jumper beneficiază de întreaga expertiză Citroën privind design-ul, ergonomia (conectivitate și confort), siguranța și economia, oferind robustețe și fiabilitate de top pentru o utilizare fără griji în activitatea zilnică.

Este disponibil într-o gamă largă de versiuni, cu 4 lungimi (L1, L2, L3, L4) pe 3 ampatamente (3,00 m, 3,45 m, 4,04 m) și 3 înălțimi (H1, H2, H3).

În total 8 versiuni de caroserie, cu volume cuprinse între 8 și 17 metri cubi, inclusiv vitrate, benă și șasiu, pentru a răspunde tuturor necesităților.

Jumper - gama completa
Jumpy - Dimensiuni

UȘI SPATE ȘI LATERALE

Usile spate batante masoara pana la 2,03 m inaltime oferind posibilitatea de a profita de o latime utila de 1.422 mm intre pasajele roti, cea mai buna din segment. O deschidere a usilor posterioare la 270° pentru o mai mare usurinta in utilizare.

Usile laterale culisante ample masoara pana la 1,25 m latime. O lungime de incarcare pana la 4,07 m.

SUSPENSIE PNEUMATICĂ

O suspensie spate pneumatica, care ajusteaza pragul de incarcare cu 7 cm (ridicare + 7 cm sau coborare – 7 cm).

Jumper - Suspensie pneumatica
Jumper - Camera spate

CAMERĂ PENTRU MARSARIER

Noua camera pentru marsarier cu functie de supraveghere a incarcaturii (activare camera la deschiderea usilor spate).

ADERENŢĂ

Hill Descent Control (asistenta la coborarea in panta), Controlul Inteligent al Tractiunii si Hill Assist (asistenta la plecarea in rampa) pentru o aderenta optimizata in orice situatie.

Jumper - Aderenta
Jumper - Consum

CONSUM

Consumuri si emisii de CO2 printre cele mai bune din segment cu ajutorul tehnologiei HDi incepand de la 6,8 l/100km si 180 g de CO2.

PERFORMANŢE

PERFORMANŢE

Noul CITROËN Jumper depaseste asteptarile profesionistilor in materie de calitate, fiind testat de ingineri specializati pe un traseu de peste patru milioane de kilometri.

Noul model a fost supus mai multor teste specifice printre care:

  • 30.000 km pe suprafete dificile, atat incarcat cat si gol, pentru a testa structura caroseriei, confortul si rezistenta;
  • 1.000 operatiuni de trecere prin apa de 10 cm, pentru a verifica etanseitatea, precum si o serie de teste efectuate in apa de cativa centimetri printr-un tunel in care se stropeste cu apa sarata pentru a verifica rezistenta la coroziune;
  • peste 500 cicluri de testare pe trasee cu aderenta scazuta pentru a verifica tinuta de drum;
  • 500.000 manevre de inchidere a usilor reprezentand o utilizare intensiva pe durata a 10 ani.
Jumper - Performante
Jumper - Fiabilitate

FIABILITATE LA SUPERLATIV

Noul Citroën Jumper ofera fiabilitate la superlativ pentru utilizarea de catre profesionisti, demonstrata prin folosirea unei platforme tehnice ce a fost testata peste 4 milioane de kilometri.
Aceste calitati se regasesc pe toate versiunile noului CITROËN Jumper, de la furgon pana la combi, pentru a raspunde diverselor cerinte ale profesionistilor.