Loading...

PUNCTE FORTE

Jumpy - IVOTY

FAMILIA JUMPY ESTE DISPONIBILĂ ÎN VERSIUNI DIESEL ȘI 100% ELECTRICE

Noile Citroën ë-Jumpy 100% ëlectric și Citroën Jumpy oferă aceeași modularitate, același spațiu interior, capacitate de încărcare și sisteme de asistență la condus. Citroën ë-Jumpy este disponibil și în trei versiuni de lungime, lucru ideal pentru deplasarea în zonele supuse restricțiilor de mediu. Vei putea așadar să alegi din această gamă completă vehiculul care corespunde activității tale.

Noul Citroën ë-Jumpy – 100% electric este deja disponibil pentru comandă.

DESCOPERĂ CITROËN JUMPY

Citroën Jumpy promovează un design ce combină elemente venite din lumea autoturismelor cu cele specifice SUV-urilor. Stilul său este fluid, fără a fi însă agresiv și impune încredere și robustețe. Caracterul lui? În același timp și energic și liniștitor! În partea frontală capota scurtă este susținută de blocurile optice mari poziționate în partea superioară, iar acest lucru îți lasă impresia că stăpânești pe deplin drumul.

Jumpy - Dimensiuni

DIMENSIUNI

Generația actuală Citroën Jumpy dispune de o arhitectură optimizată pentru a oferi mai mult spirit practic, confort și siguranță. Utilitara noastră se mândrește cu cele mai recente motorizări și tehnologii de asistență a șoferului, ceea ce o face partenerul ideal.

Jumpy este disponibil în trei versiuni de lungime și cu ușile laterale glisante hands-free, ca și opțiune.

● Capacitate utilă de până la 1.400 kg
● Până la 6,6 m3 volum util
● Lungime utilă de până la 4 m
● O lățime utilă între arcele roților de 1,25 m

MODULARITATE: ȘTIE SĂ FACĂ DE TOATE

Partenerul tău zilnic, Citroën Jumpy oferă versiuni adaptate nevoilor diferitelor activități, pe șantierele de construcții, pe șosea sau în oraș cu versiunile Worker, Driver și CityVan. Versiunile Control și  Club completează această gamă comercială. Depinde de tine să alegi modelul carese potrivește cel mai bine nevoilor tale.

Jumpy - Modularitate
Jumpy - Mereu conectat

MEREU CONECTAT

Citroën Connect Nav* (1) este un sistem de navigație 3D conectat în timp real la internet și controlat prin recunoaștere vocală sau prin intermediul ecranului tactil de 7 inch.

Datorită tehnologiei Mirror Screen** (2), aplicațiile tale compatibile pot fi afișate pe ecarnul tactil de 7 inch. Mirror Screen funcționează cu Apple CarPlayTM și MirrorLink®.

* în funcție de versiune
** necesită un telefon compatibil

ECHIPAMENTE DE SIGURANŢĂ ȘI ASISTENŢĂ

16 sisteme de asistență a șoferului, pentru liniștea ta la volan în călătoriile de zi cu zi: facilitează manevrele delicate u ajutorul camerei de mers înapoi cu Top Rear Vision, simplifică șofatul cu recunoașterea și afișarea limitelor de viteză, previn riscul accidentelor cu sistemele Adaptive Cruise Control sau Active Safety Brake. Petrece-ți timpul pe drum cu serenitate.

Jumpy - Siguranta

VERSIUNI

VERSIUNEA WORKER

O variantă disponibilă în versiuni de lungime M și XL pentru profesioniști care transportă echipamente și oameni pe toate tipurile de teren dificil:

● 3 locuri în față și sistem Moduwork*
● Grip Control, gardă la sol ridicată (+ 20mm) și capac de protecție sub motor pentru o mai bună tracțiune
● Volumul util crescut la 1400 kg pentru mai multă comoditate

* nu pentru versiunile Combi

Jumpy - versiunea Worker
Jumpy - versiunea Driver

VERSIUNEA DRIVER

O variantă disponibilă în versiuni de lungime M și XL, special concepută pentru companiile și angajații acestora care trebuie să parcurgă drumuri lungi și doresc să crească livrările în zonele urbane și extra-urbane.

● Pachetul acustic și Citroën Connect Nav afișat pe ecranul de 7 inch, pentru un confort sporit la condus
● Camera de mers înapoi Top Vision cu vizualizare la 180°, asistență de parcare față și spate și oglinzi exterioare pliabile pentru manevrare ușoară
● Monitorizarea unghiului mort, avertizarea de depășirea benzii de circulație și monitorizarea atenției șoferului pentru a preveni riscul accidentelor
● Recunoașterea limitelor de viteză, farurile inteligente și farurile de ceață pentru un șofat mai relaxat

VERSIUNEA CITYVAN: UN BIROU MOBIL

O versiune concepută pentru profesioniștii care conduc în principal în oraș în căutarea agilității și parcărilor ușoare.

● Dimensiunea XS, de 4,6 m, asociată cu un volum util de până la 5,1 m3 pentru o mai mare compactitate
● Camera de mers înapoi Top Vision cu vizualizare la 180°, asistență de parcare față și spate și oglinzi exterioare pliabile pentru manevrare ușoară
● Sistem de monitorizare a unghiului mort, acces și pornire hands-free, lămpi de ceață și Citroën Connect Nav pe ecranul de 7 inch pentru mai mult confort

Jumpy - versiunea Worker
Jumpy - versiunea Combi

VERSIUNEA COMBI

Citroën Jumpy Combi este ideal pentru transportatorii profesioniști. Acesta poate primi la bord, de la dimensiunea XS compactă la dimensiunea XL, până la 9 persoane și bagajele lor.

PERFORMANŢE

MOTORIZĂRI: PERFORMANŢE ȘI EFICIENŢĂ

Citroën Jumpy oferă motoare cu o putere cuprinsă între 95 și 180 de CP, toate dotate cu tehnologie BlueHDi. Această generație de motoare diesel Euro 6 BlueHDi oferă cele mai bune niveluri de consum și emisii de CO2 din segment, precum și costuri de utilizare bine controlate.

Jumpy - Motorizari