Citroen Berlingo

DETALII – DESIGN

Citroen Berlingo - Design modern

DESIGN MODERN

Versiunea utilitara Berlingo are aceleasi atribute de design ca si versiunea Multispace: noua grila expresiva si linii armonioase ce deservesc un spatiu optimizat.

Noul Berlingo este disponibil cu doua lungimi: L1 (volum util pana la 3,7 m3) si L2 (pana la 4,1 m3). Accesul in vehicul este conceput pentru optimizarea spatiului de incarcare, cu usi laterale culisante ample si usi posterioare asimetrice cu unghi de deschidere pana la 180°.

DETALII – CONFORT

Citroen Berlingo - Trei scaune fata

TREI SCAUNE FATA

Cabina poate gazdui pana la trei persoane, datorita unui loc central multifunctional care se desface rapid si fara efort. Spatiul este suficient pentru cele trei persoane!

Citroen Berlingo - Scaun pliabil

SCAUN PLIABIL

Spatiu pentru transportul tuturor echipamentelor, chiar si pentru cele voluminoase. Scaunul pasager lateral poate fi pliat pentru a crea o podea plata.

Astfel se pot transporta incarcaturi de pana la 3 m lungime in versiunea L1 si de pana la 3,25 m in L2 cu un volum efectiv de 400 de litri.

Citroen Berlingo - Scaun pliabil stil cinema

SCAUN PLIABIL STIL CINEMA

Scaunul pasager lateral poate fi de asemenea pliat stil cinema, prin ridicarea sezutului, pentru a transporta incarcaturi inalte direct in cabina.

Citroen Berlingo - Birou mobil

BIROU MOBIL

Prin plierea spatarului, scaunul central multifunctional se poate transforma intr-o masuta de scris pentru un adevarat birou mobil.

DETALII – TEHNOLOGII INTELIGENTE

Citroen Berlingo - Tableta tactila 7

TABLETA TACTILA 7″

Noul CITROËN Berlingo poate fi echipat cu tableta tactila 7”ce simplifica plansa de bord si ofera o serie de functii inedite:

– un nou sistem de navigatie cu harti 3D, ce afiseaza limita de viteza si se raporteaza la conditiile de trafic

– mai multe functii media (radio, audio streaming, jukebox si conectivitate pentru dispozitivele mobile)

– telefon (recunoastere vocala, conexiune Bluetooth “maini libere”, acces direct la agenda si functie de apel in asteptare)

Citroen Berlingo - Asistenta la condus

ASISTENTA LA CONDUS

Cum va puteti simplifica viata de zi cu zi? Noul Berlingo raspunde la aceasta intrebare prin oferirea de tehnologii utile si intuitive, cum ar fi: Active City Brake, Grip Control, camera video pentru marsarier.

Descarcă lista generală de preţuri (pdf)Programare Drive TestContactează-ne