noul Citroen C3

ASPECTE CHEIE

AFLĂ MAI MULT DESPRE NOUL C3 DIN CELE 6 FILME

Se anunta schimbari majore pentru segmentul hatchback-urilor de familie. Fiind in totalitate in pas cu tendintele, noul Citroën C3 se remarca prin design-ul sau trendy si optimist, animat de insertii cromatice si detalii grafice care includ tehnologia Airbump®. Stilul expresiv si unic al modelului il fac usor de recunoscut in categoria sa. Afla mai mult despre noul Citroën C3 din cele 6 filme care descriu stilul, posibilitatile de personalizare, detaliile despre Citroën Advanced Comfort®, noile tehnologii si sistemul Citroën ConnectedCAM™.

CONNECTEDCAM CITROËN

Urmareste povestea plina de evenimente pe propria pagina de Facebook a noului Citroën C3, acolo unde sunt prezentate momentele sale prin fotografii si filme surprinse cu ajutorul tehnologiei CitroënConnectedCAM™, de la aparitia sa pana la prima intalnire cu publicul la Salonul Auto de la Paris 2016.

noul Citroen C3 - CitroënConnectedCAM

MIXUL DE CULORI PE CARE TU IL ALEGI

Noul Citroën C3 este, de asemenea, disponibil intr-o gama larga de culori, incluzand Almond Green, Banquise White, Cobalt Blue, Shark Grey, Aluminium Grey, Rubi Red, Perla Nera Black, Power Orange si Sable.
Combina aceste 9 culori subtile sau indraznete cu 3 nuante pentru plafon (Onyx Black, Aden Red sau Opale White) si alege combinatia potrivita pentru tine (36 de combinatii de culori disponibile). Variantele pot fi utilizate pentru a inviora un ton clasic cu un plafon colorat sau pentru a atenua o culoare mai vie cu un plafon intr-o nuanta deschisa, combinatiile cromatice aducand un plus de modernitate modelului.
Asadar, cum arata C3-ul tau?

noul Citroen C3 - Culori

MATERIALE CASUAL, ELEGANTE

Interiorul masinii este spatios si placut la atingere, cu componente stilizate, iar sentimentul armonios este de asemenea sustinut de un demers uniform pentru proiectarea cu stil a portierelor, a scaunelor si a bordului. Aceleasi tesaturi placute si deschise la culoare ale tapiteriei continua senzatia de calitate premium intr-o nota originala.
Stilul interior este inspirat dintr-un univers diferit de cel al masinilor conventionale si include curele din piele pe portiere sau materiale textile pe plansa de bord.

Citroen C3 - Materiale

TOTUL PENTRU A FACE CONDUSUL MAI USOR

Noul Citroën C3 este, de asemenea, echipat cu tehnologii de varf. In premiera, modelul aduce, conducatorilor auto, tehnologia ConnectedCAM Citroën™: o camera video HD cu posibilitate de conectare la Internet. In plus, noul C3 are ca trasaturi distinctive o gama de echipamente care fac viata mai usoara soferilor, incluzand recunoasterea vocii, o camera video pentru marsarier, sistemul de avertizare pentru depasirea involuntara a marcajelor aplicate pe carosabil si monitorizarea unghiului mort.

noul Citroen C3 - Condus usor
Descarcă lista generală de preţuri (pdf)Programare Drive TestContactează-ne