noul Citroen C3

DETALII

IESI IN EVIDENTA CU UN PLAFON VITRAT!

Plafonul vitrat este unul dintre atuurile majore de stil ale noului C3. Odata aleasa aceasta optiune, suprafata vitrata se imbina placut cu montantii de tip A, negri, fiind inadrata de arcele cromatice ale plafonului, care stimuleaza vitalitatea stilului. Proportiile optimizate dintre metal si sticla subliniaza aspectul protector si echilibrat al noului C3, rezultand o atitudine increzatoare si senina cu suprafete fluide, non-agresive.

noul Citroen C3 - Plafon vitrat

AIRBUMP: REDEFINIREA DESIGN-ULUI!

O semnatura grafica distinctiva lansata odata cu modelul C4 Cactus, Airbump® protejeaza masina in timp ce ii amplifica stilul. Suprafetele plastice contin perne de aer si au un rol de amortizor, materialul folosit fiind poliuretan termoplastic, rezistent la surse externe daunatoare precum soarele, apa, uzura si zgarieturile.
Suprafata Airbump este formata din 6 capsule umplute cu aer si localizate in partea de jos a portierei, care este expusa in mod deosebit in oras. In stilul elegant caracteristic marcii, pernele de aer sunt evidentiate de un chenar alb sau rosu, in functie de culoarea plafonului.

noul Citroen C3 - Airbump

SEMNATURA LUMINOASA

Cele doua niveluri de blocuri optice diferentiate amplifica stilul noului C3 si evidentiaza capota inalta a modelului. Logo-ul cu Chevronii si barele lor duble finisate cu crom se extind pana la blocurile optice cu LED-uri, in timp ce farurile de pe nivelul inferior au un design rotunjit. Mai jos, bara de protectie accentueaza impresia de inaltime a extremitatii din fata pentru a da masinii un stil aventuros, iar insertiile cromatice inconjoara farurile de ceata, adaugand o tenta de prospetime.

noul Citroen C3 - SEMNATURA LUMINOASA

CONFORT ȘI SOLUTII INGENIOASE DE DEPOZITARE

Spatiile de depozitare din noul C3 au fost concepute pentru a fi cat se poate de practice. Compartimentul central cu design inteligent elibereaza spatiul din fata, accentuat in continuare cu cel mai mare tropedou din acest segment, avand 6.25l. Portierele din fata au, de asemenea, compartimente cu capacitate de depozitare.
Culoarea deschisa aleasa pentru aceste compartimente contrasteaza cu obiectele asezate in ele pentru a gasi mai usor lucrurile depozitate. In ceea ce priveste bagajul, nu exista compromisuri, deoarece Noul C3 are un portbagaj cu o capacitate de aproximativ 300 l.

noul Citroen C3 - CONFORT ȘI DEPOZITARE
Descarcă lista generală de preţuri (pdf)Programare Drive TestContactează-ne