Citroen C4 Cactus

+ Design

Citroen C4 Cactus - Design exterior

DESIGN EXTERIOR

Alchimia dintre estetic și util
C4 CACTUS propune elemente grafice puternice….intotdeauna functionale, oferind volume optimizate si o linie grafica fluida, rezultatul eforturilor indelungate pentru obtinerea unei eficiente superioare.
Suprafete rafinate si fluide, care elimina orice urma de agresivitate, un custode si un pavilion flotant care accentueaza liniile masinii…CITROEN C4 CACTUS se remarca prin stilul unic, de referinta.

SEMNĂTURA LUMINOASĂ
Partea frontala este valorizata de semnatura luminoasa tehnologica cu lumini de zi cu LED menite sa accentueze proiectoarele integrate in Airbump®. Semnatura luminoasa este desavarsita de stopurile cu efect 3D, care evidentiaza design-ul masinii.

PERSONALITATE INDRAZNEAȚĂ
Personalitatea indrazneata a lui C4 CACTUS se reflecta, de asemenea, prin elementele grafice deosebit de utile precum barele longitudinale pe plafon, combinand perfect stilul cu aspectul practic, sau Airbump® care protejeaza vehiculul impotriva incidentelor usoare rezultate in urma utilizarii cotidiene. Atitudinea indrazneata si creativitatea caracterizeaza noul C4 CACTUS.
Citroen C4 Cactus - Airbump

AIRBUMP

Airbump®, exclusivitate mondială
Airbump®: îmbinarea perfecta intre estetic si functional. Veritabila exclusivitate mondiala, invelisul fin protejeaza autovehiculul impotriva loviturilor usoare rezultate in urma utilizarii cotidiene si confera o nota grafica deosebita stilului noului CITROEN C4 CACTUS.

Secretul? O multitudine de microcapsule umplute cu aer si protejate de un invelis fin din TPU (Poliuretan Termoplastic) ce amortizeaza loviturile usoare si ofera o mai buna rezistenta la zgarieturi.

Protectiile Airbump® nu necesita intretinere speciala contribuind direct la reducerea costurilor de utilizare a vehiculului.
Integrate perfect pe lateralele si barele de protectie ale lui CITROEN C4 CACTUS, protectiile Airbump® sunt disponibile intr-o gama de 4 culori (Black, Grey, Dune și Chocolate) ce se asorteaza perfect gamei de 10 nuante de caroserie.

Citroen C4 Cactus - Design interior

DESIGN INTERIOR

În slujba confortului
Habitaclul lui C4 CACTUS pune rafinamentul si tehnologia in slujba confortului. Principiile estetice se raliaza perfect strategiei C4 CACTUS. Conducatorul auto si pasagerii beneficiaza de mult mai mult spatiu si de o identitate grafica puternica in care fiecare element isi gaseste in mod natural locul.

Plansa de bord restilizata si ecranul tactil de 7” (tehnologie in slujba ergonomiei) creeaza mai mult spatiu. Habitaclul lui C4 CACTUS cu linii rafinate si fluide ofera pasagerilor confort sporit si o atmosfera calda.

+ Confort

Citroen C4 Cactus - Planșa de bord

PLANȘA DE BORD

Planșa de bord rafinată și ergonomică
Arhitectura inteligenta a plansei de bord inovatoare sporește ergonomia, senzatia de spatiu la bord si spatiile de depozitare.

Pentru a putea crea aceasta plansa de bord rafinata si ergonomica, numeroase echipamente de siguranta si pentru condus au fost regandite si reorganizate :
• o interfata 100% digitala
• un ecran tactil de 7” asociat celor 7 taste tactile ce regrupeaza toate functiile autovehiculului
• comanda simplificata a cutiei de viteze prin sistemul Easy Push asociata configuratiei ETG
• integrarea airbag-ului pasager in plafon (tehnologia “airbag-in-roof”) a creat un spatiu de depozitare amplu cu acces direct din partea superioara a plansei de bord: Top Box.

Citroen C4 Cactus - Top Box

TOP BOX

Torpedou generos în stilul bagajelor de călătorie
C4 CACTUS integreaza un torpedou spatios, ce aminteste de universul bagajelor de calatorie, accesibil direct din partea superioara a plansei de bord. Capacitatea generoasa de 8,5 litri va permite sa depozitati toate obiectele la indemana.

Pe langa aspectul practic si faptul ca ofera un acces direct, Top Box este un element de design al lui C4 CACTUS: curelele si ornamentele care il infrumuseteaza amintesc de universul bagajelor de calatorie.

Fixarea ingenioasa la nivelul plansei de bord a fost posibila prin integrarea airbag-ului pasager in plafon (tehnologia “airbag-in-roof”), o alta inovatie utila propusa de CITROEN C4 CACTUS.

Citroen C4 Cactus - Scaune față sofa

SCAUNE FAŢĂ ÎN SPIRIT ”SOFA”

Totul pentru confort si o atmosfera prietenoasa
Noua abordare caracterizeaza si scaunele fata ale lui C4 CACTUS. Concepute in spirit ”sofa” acestea creeaza o atmosfera relaxanta si prietenoasa.

Scaunele ample, reglabile independent, asociate comenzii cutiei de viteze pilotate, inedite, ”Easy Push”, creeaza mai mult spatiu la bord.

Tapiteria scaunelor se asorteaza perfect cu cele 3 ambiante interioare: Stone Grey, Purple și Habana. Ambiantele interioare combina si asorteaza culorile pentru a se incadra perfect interiorului.

Citroen C4 Cactus - Confort/Habitabilitate

CONFORT/HABITABILITATE

Dimensiuni ce sporesc habitabilitatea
C4 CACTUS are dimensiunea unei berline compacte cu proportii optime. Cu un ampatament echivalent cu cel al lui CITROEN C4, C4 CACTUS ofera un nivel optim de habitabilitate fiind in acelasi timp deosebit de compact: doar 4,16 m lungime cu un ampatament de 2,60 m.

Dimensiunile sale sporesc habitabilitatea si confortul la volan:
• un habitaclu agreabil si spatios (cu un spatiu pentru genunchi similar celui oferit de C4)
• un volum al portbagajului generos de 358 litri
• o inaltime optimizata de doar 1,48 m ce sporeste aerodinamismul
• console reduse care pozitioneaza rotile pe cele 4 colturi

Citroen C4 Cactus - Interior relaxant

INTERIOR RELAXANT

Evocă universul călătoriilor
Ambianța? Elegantă și rafinată. Notele stilate ale lui C4 CACTUS evoca tema calatoriilor amintind de detaliile intalnite la bagaje.

• Abordarea temei «bagajelor de calatorie» la nivelul manerelor portierelor (curele din piele) si un compartiment amplu integrat in partea superioara a plansei de bord «Top Box»
• Tapiteria scaunelor, finisajele portierelor si plansa de bord, toate au fost armonizate pentru a crea cele trei ambiante interioare: Stone Grey, Pack Purple, Pack Habana.

+ Tehnologie utilă

Citroen C4 Cactus - Ecran tactil 7 inch

ECRAN TACTIL 7’’

100% digital, 100% intuitiv
Tableta tactila de 7” standard, asociata celor 7 taste digitale concentreaza toate functiile existente la bordul lui C4 CACTUS.

Cu un singur click puteti controla toate functiile. Simplu, intuitiv, 100% digital, ecranul tactil controleaza:
• diferitele surse media (conectarea dispozitivelor mobile, stocarea melodiilor si a fotografiilor).
• navigatia (vizualizarea in perspectiva a hartii, afisarea limitarilor de viteza, conditiile de trafic)
• climatizarea automata
• sisteme de asistenta la condus (sistemul Park Assist, camera video pentru marsarier cu afisaj color)
• telefon (handsfree prin Bluetooth, agenda, afisarea fotografiillor contactelor)
CITROËN C4 Cactus propune o interfata 100% ergonomica, deosebit de utila in viata cotidiana.

Citroen C4 Cactus - Sistem 'Easy Push'

SISTEM “EASY PUSH”

Easy Push: Comenzi simplificate cu ajutorul a trei taste: D, N, R
La versiunea ce beneficiaza de cutie pilotata ETG, maneta de viteze traditionala este inlocuita cu sistemul ”Easy Push”.
Comanda simplificata contine trei taste de selectare ”D, N ,R ” integrate in partea inferioara a plansei de bord, care asociate padelelor de la volan asigura o manevrabilitate optima in orice moment.

“D” pentru a demara, “N” pentru neutru si “R” pentru marsarier. Mai intuitiv de atat nu se poate!

Sistemul creeaza mai mult spatiu la nivelul postului de condus si optimizeaza manevrabilitatea.

Citroen C4 Cactus - Airbag-in-roof

AIRBAG-IN-ROOF

Airbag pasager integrat în plafon
In premiera mondiala, tehnologia “Airbag-in-roof” este o tehnologie conceputa de CITROEN ce elimina airbag-ul pasager de la nivelul plansei de bord pentru a mari capacitatea de depozitare.

Tehnologia “Airbag-in-roof” se inscrie in semnatura Créative Technologie a Marcii si consta in integrarea airbag-ului pasager la nivelul plafonului.

Datorita noii amplasari, airbag-ul se declanseaza natural de-a lungul parbrizului, garantand o siguranta optima echivalenta cu cea oferita de un airbag traditional.

Tehnologia in slujba confortului si sigurantei.

Citroen C4 Cactus - Sistem Magic Wash

SISTEM “MAGIC WASH”

Sistemul “Magic Wash” reduce la jumătate consumul de lichid pentru spălarea parbrizului.

Tehnologia sporeste vizibilitatea la bordul lui C4 Cactus atunci cand curatati parbrizul. Sistemul “Magic Wash” dezvoltat de PSA este o inovatie simpla si inteligenta ce reduce la jumatate cantitatea de lichid folosita la curatarea parbrizului, eliminand in acelasi timp disconfortul vizual provocat.

Pulverizatoarele sunt integrate in extremitatile lamelei stergatorului distribuind o cantitate mica de lichid. Astfel, vizibilitatea este optima, capota nu se mai murdareste, iar consumul de lichid de curatare se reduce.

Citroen C4 Cactus - Plafon panoramic vitrat

PLAFON PANORAMIC VITRAT

Lasă lumina să pătrundă și izolează termic

Nu mai este nevoie de stor pentru a proteja interiorul impotriva razelor UV si pentru a izola caldura excesiva! Plafonul panoramic vitrat cu protectie termica ridicata al CITROËN C4 CACTUS, deosebit de amplu, beneficiaza de un tratament special care permite patrunderea luminii… protejand insa impotriva caldurii.

Protejeaza impotriva razelor UV gratie proprietatilor de filtrare a razelor soarelui creand o atmosfera relaxanta si prietenoasa in habitaclu. Citroën C4 Cactus optimizeaza greutatea prin eliminarea storului de protectie, gratie proprietatilor termice ridicate dar si proprietatilor acustice.

Tratamentul specific asigura de asemenea un confort acustic optim.

Citroen C4 Cactus - Sisteme de asistenţă la condus

SISTEME DE ASISTENŢĂ LA CONDUS

Bucurați-vă de tehnologia utilă

CITROEN a ales pentru C4 CACTUS acele sisteme de asistenta menite sa imbunatateasca cu adevarat viata conducatorilor auto:
• Pentru a parca cu usurinta, sistemul Park Assist identifica automat un loc de parcare si va ajuta sa parcati CITROEN-ul C4 CACTUS. Nu trebuie actionati acceleratia si frana.
• Manevrele de parcare devin mult mai usoare cu ajutorul camerei video pentru marsarier care afiseaza imaginile pe ecranul tactil de 7”.
• Sistemul de asistenta la pornirea din rampa mentine automat autovehiculul timp de 2 secunde si reporneste usor pe traseele in panta cu o inclinatie mai mare de 3%
• Sistemul de iluminare statica ofera inca un fascicul luminos suplimentar in interiorul virajului sporind astfel vizibilitatea si siguranta.

Descarcă lista generală de preţuri (pdf)Programare Drive TestContactează-ne