Citroen C4

PERFORMANŢE

TEHNOLOGIE BLUEHDI

CITROËN C4 propune o gama de motorizari eficiente de ultima generatie.
Motorizarile BlueHDi 100 BVM, BlueHDi 100 S&S BVM si BlueHDi 120 S&S BVM6, disponibile pentru Noul CITROËN C4, imbina cu succes performantele de nivel inalt cu un nivel redus al consumului si emisiilor de CO2, gratie sistemului de esapament inovator.

Aceste motorizari sunt rezultatul versiunii 1,6l HDi Euro 5, imbunatatite prin doua inovatii majore: sporirea eficientei interne a motorului si reducerea pierderilor mecanice (camera de combustie speciala, o noua segmentare, un nou invelis de tip Diamond Like Carbon, utilizarea uleiului cu vascozitate redusa.)

Citroen C4 - Tehnologie BlueHDi

TEHNOLOGIE PURETECH

Pe langa motorul cu turbo-compresor PureTech 130 S&S BVM6, Noul CITROËN C4 poate fi echipat si cu motorul PureTech 110 BVM.
Concepute pe structura motoarelor aspirate în 3 cilindri din gama PureTech, versiunile supra-alimentate integreaza un turbo-compresor de ultima generatie cu randament inalt si un sistem de injectie directa de inalta presiune, pozitionat central.

Citroen C4 - Tehnologie PureTech

ANVELOPE ENERGY SAVER

Citroën si Michelin si-au reunit capacitatile inovatoare pentru a dezvolta noile anvelope 16’’ MICHELIN ENERGY Saver de ultima generatie.
Prin utilizarea acestor anvelope speciale, Citroën C4 reduce emisiile de CO2 cu pana la 5 g/km comparativ cu anvelopele standard si inregistreaza o economie de carburant de 0,2 l la 100 km.

Citroen C4 - Anvelope Energy Saver
Descarcă lista generală de preţuri (pdf)Programare Drive TestContactează-ne