Citroen DS3

PERFORMANŢE

COMPORTAMENT RUTIER

Noua gama de motorizări pe benzină PureTech și diesel e-HDi oferă performanțe remarcabile pentru senzații la bord inedite.
Suspensiile joase garanteaza o tinuta de drum reactiva si incitanta. Noua semnatura a modelului DS 3 ofera reactivitate si siguranta garantand un comportament rutier dedicat sportivitatii. Scaunele joase, deosebit de generoase, sunt in perfecta armonie cu volanul sport. Alchimie perfecta intre dinamism si confort.

Citroen DS3 - Comportament rutier

MOTORIZĂRI

DS 3 propune o gamă de motorizări diesel și pe benzină deosebit de performante și prietenoase cu mediul: motorizarea e-HDi 90 Airdream asociată unei cutii de viteze manuale, e-HDi 115 Airdream, PureTech 120 cu cutie manuală sau pilotată și PureTech 155. Experimentați senzații inedite la volan atât în oraș cât și la drum lung cu noua gamă de motorizări!

Citroen DS3 - Motorizări

BVM

Cutia de viteze manuală cu 5 rapoarte, deosebit de fiabilă, echipează motorizările PureTech 120 și e-HDi 90 Airdream.

BVM6

Cutia de viteze manuala cu 6 rapoarte asigură o utilizare fiabila, iar cea de-a 6 a treapta reduce consumul si imbunatateste confortul acustic.
Acest tip de cutie de viteze echipeaza motorizarile pe benzina PureTech 155 si diesel e-HDi 115 Airdream.

BVM4

Cutia de viteze automata cu 4 rapoarte va permite sa alegeti intre modul automat care adapteaza perfect schimbarea treptelor de viteza la stilul dvs. de condus sau pentru modul secvential care va permite schimbarea vitezelor dupa bunul plac.
Disponibila cu motorizarea pe benzina PureTech 120.

Citroen DS3 - Cutii de viteze

E-HDI

Tehnologia micro-hybridă e-HDi: 87g de CO2/km

Citroen DS3 - e-HDi
Descarcă lista generală de preţuri (pdf)Programare Drive TestContactează-ne