Citroen DS4

PERFORMANŢE


COMPORTAMENT RUTIER

Comportamentul rutier al modelului DS 4 este complet loial impresiei de agilitate si stabilitate pe care o degaja silueta sa. Tipul de suspensie sustine comportamentul dinamic, astfel incat vei avea impresia ca ai rotile la atingerea degetelor. O adevarata invitatie spre evadare, prin miscare!
DS 4 iti da impresia de unitate cu drumul si iti ofera o senzatie de siguranta in orice situatie. Sistemul sau testat de suspensii a fost special adaptat pentru a-ti oferi un ”altfel” de vehicul si cel mai bun nivel de agilitate.

Citroen DS4 - Comportament rutier

ECHIPAMENTE DE SIGURANŢĂ

Tinuta de drum a modelului DS 4 este amplificata de stilul sau si iti promite o adevarata senzatie de siguranta in orice conditii. Echipat din standard cu sisteme dedicate de franare ( repartitor electronic de franare – REF si asistanta la franarea de urgenta – AFU) si de stabilitate (ABS si ESP) va asigura controlul optim chiar si in cele mai dificile conditii de drum.
De asemenea, in serie, este si sistemul de control inteligent al tractiunii. Acest sistem va garanteaza siguranta pe carosabilul alunecos si asigura stabilitatea pe suprafetele acoperite de ninsoare, gheata sau umede.

Citroen DS4 - Echipamente de siguranţă

MOTORIZĂRI

Alaturi de motorizarea micro-hibrid e-HDi 115 echipata cu sistemul Stop & Start, DS 4 ofera o motorizare diesel HDi 160 si 2 motorizari pe benzina: VTi 120 si THP 200.

Citroen DS4 - Motorizări

e-HDi

Tehnologia e-HDi micro-hibrid: 114 g de CO2/km.

Citroen DS4 - e-HDi
Descarcă lista generală de preţuri (pdf)Programare Drive TestContactează-ne