Citroen DS5

ASPECTE CHEIE

NOUA SEMNATURA

Design avangardist: Noua grila sculptata si rafinata “DS Wings” confera un aspect asertiv, oferind in acelasi timp senzatii la volan inedite.

DESIGN

O noua “privire” pur si simplu irezistibila: Noile blocuri optice “DS LED VISION” combina tehnologii LED si Xenon – cu semnalizatoare secventiale, o noutate pe piata – si proiectoare de ceata tip LED cu sistem de iluminare statica in viraj. Noua semnatura luminoasa ofera performanta remarcabila, asociata design-ului modern.

Citroen DS5 - Design

MATERIALE

Haute-couture: La interior predomina materialele autentice, o expertiza unica pentru ca fiecare detaliu sa inspire eleganta. Trei tipuri de piele sunt disponibile ca echipament optional, printre care pielea semi-anilina, cea mai luxoasa din intreaga industrie auto. Designul scaunelor de tip ”bratara de ceas” este un element exclusiv ce nu se mai intalneste la nicio alta marca; insertiile metalice, din aluminiu, subliniaza design-ul Marcii DS; ceasul analogic este, la randul sau, un element irezistibil.

INTERIOR

O cabina inspirata din industria aeronautica: Pavilionul de tip cockpit, display-ul de tip head-up, comenzile principale (butoane, taste senzitive), regrupate la nivelul celor doua console centrale: una inferioara, iar cealalta la nivelul pavilionului, starnesc pur si simplu imaginatia oricui.

Citroen DS5 - Materiale

PERFORMANTA

Noile motorizari extrem de performante BlueHDi si benzina: sunt conforme normei de poluare Euro 6, fiind prietenoase cu mediul si deosebit de eficiente. Noua transmisie automata, EAT6, ofera performanta remarcabila, garantand schimbarea cu 25% mai rapida a treptelor de viteza, fara vibratii, foarte usor de folosit, in timp ce nivelul consumului de carburant se apropie de cel obtinut cu cele mai bune cutii de viteze manuale.

Citroen DS5 - Performanta

HYBRID4

Tehnologia Hybrid 4×4: Lansat pe Noul DS 5, noul grup motopropulsor full-hybrid ofera atat performanta remarcabila, gratie motorului diesel HDi 160, cat si un nivel inalt de eficienta, gratie propulsorului electric: 200 CP, transmisie integrala si modul electric pentru rularea in oras (90 g de CO2/km). Un hybrid sinonim cu “placerea”.

Citroen DS5 - Hybrid4

EXPERIENTA LA BORD

O experienta unica: Noul DS 5 garanteaza un comportament dinamic, o directie precisa si un echilibru perfect intre confort si performanta; echipamentele prind viata progresiv (apasati butonul Start, va aparea display-ul de tip head-up si se va aprinde instrumentarul de bord); in plus, pozitia confortabila la volan, alaturi de tastele usor de accesat va invita sa calatoriti.

Citroen DS5 - Experienta la bord

TEHNOLOGIE

Echipamentele de ultima generatie: sporesc confortul si siguranta, gratie functiei de “Acces si demaraj maini libere”, camerei video pentru marsarier, functiei de comutare automata faza scurta/faza lunga, functiei de monitorizare a unghiului mort si functiei de depasire involuntara a liniei de demarcatie.

Citroen DS5 - Tehnologie

CONECTIVITATE

Noul DS 5 continua experienta high-tech la volan, gratie ecranului tactil color.
Afisajul de ultima generatie include, de asemenea, noua tehnologie Mirror Screen. Aceasta functie permite utilizatorilor sa transfere continutul smartphone-ului pe ecranul color al autovehiculului, astfel incat sa beneficieze de utilizarea in siguranta a tuturor aplicatiilor.
Pentru maximum de siguranta si confort, Noul DS 5 integreaza, de asemenea, functia “DS Connect Box” ce include pachetul “SOS&Assistance”, un sistem inovator ce lanseaza un apel automat de urgenta si ofera servicii de asistenta si localizare.

Citroen DS5 - Conectivitate

ARHITECTURA

Confortul zilnic: Noul DS 5 ofera un inalt nivel de confort, gratie arhitecturii exceptionale, ce combina exteriorul compact (4,53 m) cu interiorul spatios: cinci locuri generoase, un portbagaj spatios (468 l VDA) si functionalitati modulare (hayon, scaune rabatabile 1/3 – 2/3 ) – un design unic ce elimina micile compromisuri zilnice.

Citroen DS5 - Arhitectura
Descarcă lista generală de preţuri (pdf)Programare Drive TestContactează-ne