Citroen Grand C4 Spacetourer

LUMINOZITATE

C4 Spacetourer - Luminozitate

Reflectând beneficiile programului CITROËN ADVANCED COMFORT®, trapa panoramică oferită de noul Citroën Grand C4 SpaceTourer oferă o nouă senzație de stare de bine pentru toți pasagerii, împreună cu o vizibilitate excepțională.

Stabilind standardul în ceea ce privește suprafața vitrată totală (5.30 m2), trapa permite luminii să intre în habitaclu, accentuând impresia de spațiu.

EFECTUL “COCON”

Citroën Grand C4 SpaceTourer optimizează confortul acustic și al vibrațiilor, pentru a crea așa numitul “efect de cocon”.

Servodirecția electrică atenuează vibrațiile transferate de pe șosea în coloana de direcție, limitând zgomotul de rulare și oferind o senzație excelentă la drum prin intermediul suspensiei.

UN LAYOUT MODULAR

C4 Spacetourer - Layout modular

Citroën Grand C4 SpaceTourer se distinge prin caroseria mai lungă, menținând un echilibru între liniile de design și spațiul interior (lungime: 4.60 m / lățime: 1.83 m / înălțime: 1.63 m). În rândul 1, scaunul pasagerului se poate rabata pentru a crește spațiul de încărcare la peste 2.5 m. În rândul 2, cele trei scaune individuale au aceeași lățime. Toate cele trei se pot plia și pot fi înclinate pentru un confort sporit. Rândul trei cuprinde două scaune pliabile, cu guri de aerisire dedicate în partea superioară.

SUSPENSII

La bordul noului MPV confortul oferit de suspensii este de neegalat. Amortizoarele verticale și bucșele stabilizatoare echilibrează perfect ținuta de drum și manevrabilitatea.

CONECTIVITATE

C4 Spacetourer - Conectivitate

Pentru o legătură digitală între toate dispozitivele folosite la bordul noului Citroën Grand C4 SpaceTourer, ecranul tactil capacitiv de 7 inch are o interfață îmbunătățită.

Sistemul de navigație Citroën Connect Nav optimizează utilizarea ecranului HD independent de 12 inch pentru o experiență modulară mai receptivă și mai conectată.

PERFORMANTE

C4 Spacetourer - performante
Motoare PureTech pe benzină

Dispunând de injecție directă de înaltă presiune și un turbocompresor de nouă generație cu randament avansat (ce funcționează la 240.000 rpm), motorul PureTech 130 S&S EAT6 cu trei cilindri combină performanțele motoarelor pe benzină PureTech cu eficiența cutiei de viteze automate EAT6 pentru o experiență și mai relaxată de șofat. Combinația dintre cuplul motor obținut la turație redusă și putere este unul dintre cele mai bune din piață: 95% din cuplu este disponibil între 1.500 și 3.500 rpm, pentru o utilizare facilă în toate circumstanțele.

Noua transmisie automată EAT8

Pentru confort maxim și plăcere de a conduce, noul Citroën Grand C4 SpaceTourer este acum disponibil cu o cutie de viteze EAT8 (Efficient Automatic Transmission 8). Cutia de viteze EAT8 optimizează controlul schimbării vitezelor, reducând în același timp consumul de combustibil și emisiile de CO2. Această nouă cutie automată reduce consumul de combustibil cu până la 7% în comparație cu versiunea EAT6. Acest rezultat este realizat prin trecerea la 8 trepte de viteză și printr-o eficiență mai mare, cu sistemul Stop & Start ce poate funcționa până la 20 de km/h. Transmisia EAT8 este, de asemenea, mai ușoară și mai compactă. Fluența în schimbarea treptelor de viteză contribuie la rândul său la confortul în utilizare.

Descarcă lista de preţuri (pdf)Cere o ofertăProgramare Drive Test