noul Citroen Jumpy

ASPECTE CHEIE

Noul Citroen Jumpy - DIMENSIUNI

DIMENSIUNI

Noua generatie CITROËN Jumpy prezinta o arhitectura optimizata, proiectata sa ofere eficienta, confort si siguranta. Echipat cu cele mai noi tehnologii in materie de asistenta a conducatorului auto si motorizari, noul Jumpy devine partenerul ideal al “Eroilor de zi cu zi”. Modelul utilitar este disponibil in 3 variante de lungime, la care se adauga si sistemul automat de deschidere al usilor, de tip hands-free, optional. Arhitectura eficienta a noului CITROËN Jumpy este una bazata pe o platforma modulara care se adapteaza usor tuturor nevoilor, asigurand functionalitatea optima dar si usurinta in utilizare. Modelul prezinta o sarcina utila de pana la 1,400 kg si un volum de incarcare de 6,6 m3, dar si o capacitate de transport de pana la 2,5 tone. Designul modular se regaseste de asemenea la cele doua versiuni de caroserie (2,92 m si 3,27 m) alaturi de cele trei lungimi diferite ale modelului.

Noul Citroen Jumpy - ARHITECTURĂ PRACTICĂ

ARHITECTURĂ PRACTICĂ

Confortul Citroën este la dispozitia ta! Scaunele, tabloul de bord si tinuta de drum a modelului Jumpy te vor ajuta sa-ti faci treaba mai usor in timp ce te bucuri de facilitatile unui autoturism complet. Fiecare calatorie este eficienta si relaxanta.

Noul Citroen Jumpy - UȘI LATERALE CULISANTE DE TIP HANDS-FREE

UȘI LATERALE CULISANTE DE TIP HANDS-FREE

Maini ocupate? Nicio problema! Cu ajutorul tehnologiei optionale hands-free, usile laterale se pot deschide fara atingere, fiind o dotare unica in acest segment. In timp ce masina stationeaza, senzorii din bara de protectie spate detecteaza miscarile piciorului si actioneaza usile automat. In acelasi mod tehnologia asigura si inchiderea usilor, blocandu-le fara contact tactil si simplificand incarcarea / descarcarea autovehiculului in cazurile in care mainile sunt ocupate.

Noul Citroen Jumpy - GRIP CONTROL

GRIP CONTROL

Sistemul avansat de control al tractiunii, Grip Control, asigura aderenta optima a rotilor din fata, adaptandu-se oricarei suprafete de rulare, inclusiv drumurilor grele, pentru care a fost creat Pachetul Santier (sarcina utila mai mare, garda la sol mai inalta cu 20 mm, scut pentru motor) dotari care ofera noului tau CITROËN Jumpy tractiunea dorita pe drumuri neasfaltate.

Noul Citroen Jumpy - HEAD-UP DISPLAY COLOR

HEAD-UP DISPLAY COLOR

Aceasta tehnologie iti permite sa te concentrezi asupra drumului si, in acelasi timp, ofera acces la informatiile esentiale din timpul conducerii (viteza curenta si cea recomandata, setarile limitatorului de viteza, instructiunile sistemului de navigatie si avertizarile pentru evitarea coliziunilor), afisate frontal pe un display transparent, fiind o premiera in acest segment.

Noul Citroen Jumpy - CONECTIVITATE

CITROËN CONNECT NAV

Dotare disponibila in functie de versiune, aceasta reprezinta interfata noului sistem de navigatie 3D, cu sistem de operare ce poate fi controlat vocal, sau prin intermediul ecranului tactil de 7″. Citroën Connect Nav poate utiliza servicii de conectivitate precum TomTom Traffic, care furnizeaza informatii din trafic in timp real despre localizarea statiilor de benzina si a parcarilor, preturi corespunzatoare, sau functii de cautare a punctelor de interes local. Foarte utila se va dovedi si functia de recunoastere a segmentelor de drum periculoase, care semnalizeaza zonele cu risc de accident.

MIRROR SCREEN

Vrei sa asculti muzica de pe smartphone-ul tau sau sa primesti instructiuni de ghidare in trafic? Cu Mirror Screen, totul devine simplu si intuitiv (este necesar un telefon compatibil). Aplicatiile tale preferate pot fi afisate si pe ecranul tactil de 7″. Mirror Screen functioneaza impreuna cu aplicatiile disponibile Apple CarPlay™ si MirrorLink®.

Descarcă lista generală de preţuri (pdf)Programare Drive TestContactează-ne