noul Citroen Jumpy

DETALII – DESIGN

Noul Citroen Jumpy - Capacitate de transport

CAPACITATE DE TRANSPORT: PANA LA 9 LOCURI

Noul CITROËN Jumpy este disponibil cu 3 tipuri de dimensiuni, si poate transporta pana la 9 pasageri. Modelul este orientat in special catre companii, activitatilor de agrement sau grupurilor unor comunitati, aflate in cautarea unui monovolum practic, capabil inclusiv pentru transportul pasagerilor.

INALTIME REDUSA DE DOAR 1.90M

Simplu de manevrat in orice situatie! Cu o inaltime de numai 1.90 m in versiunile XS si M, CITROËN Jumpy poate patrunde usor in orice tip de parcare, acesta fiind un avantaj pe care putine modele din segment il detin. Nu mai este necesara cautarea unui loc de parcare situat la mare distanta – astfel salvezi timp si parchezi intotdeauna aproape de clientii tai, cu versiunea XL: 1.93 m.

DETALII – CONFORT

Noul Citroen Jumpy - MODULARITATE EXEMPLARĂ

MODUWORK: MODULARITATE EXEMPLARĂ

Moduwork asigura un spatiu suplimentar de incarcare, cu suprafata plana, obtinuta cu ajutorul unei deschideri in peretele despartitor dintre cabina si spatiul dedicat marfurilor precum si datorita ridicarii scaunului pasagerului din dreapta. Lungimea spatiului de incarcare poate fi extinsa astfel cu 1.16 m (obtinand o lungime de 4 m, in versiunea XL). Moduwork include de asemenea si o plasa de sustinere, iar cabina modelului se poate transforma oricand intr-un birou mobil. Prin coborarea cotierei centrale se obtine un mic blat reglabil, dotat cu elemente de sustinere pentru a preveni alunecarea unor obiecte precum laptop sau tableta, suporturi pentru astfel de produse sensibile fiind disponibile de asemenea si in gama de accesorii a modelului.

Noul Citroen Jumpy - CĂLĂTORIE CONFORTABILĂ

CĂLĂTORIE CONFORTABILĂ

Indiferent de suprafata, CITROËN Jumpy ofera un nivel ridicat de confort, datorita trenului de rulare care asigura o directie precisa si o amortizare exemplara a denivelarilor. Modelul dispune de un sistem pseudo-McPherson cu bara antiruliu si brat oblic pe puntea spate, care poate suporta o greutate de pana la 1,400 kg, la care se poate adauga optional tractiune 4×4 cu transmisie de tip Dangel.

Noul Citroen Jumpy - PANOURI INTERIOARE

PANOURI INTERIOARE CU MATERIALE ATENT TRATATE, SAU NEFINISATE

In functie de necesitate si de tipul activitatii comerciale, noul CITROËN Jumpy ofera doua tipuri de panouri interioare: din lemn brut, nefinisat, sau din lemn tratat cu protectie impermeabila, anti-alunecare, usor de curatat (si protejat cu praguri din aluminiu). O serie de pachete cu accesorii sunt disponibile pentru protectia podelei, a panourilor interioare laterale, sau a pasajelor rotilor.

Noul Citroen Jumpy - SPATII DE DEPOZITARE

SPATII DE DEPOZITARE

Noul CITROËN Jumpy dispune de numeroase compartimente, unele echipate cu prize de 12V, USB (in functie de versiune), un spatiu larg de depozitare disponibil sub scaunul pasagerului din dreapta, lucruri practice precum incaltaminte de lucru sau casca de protectie, suporturi de pahare situate pe consola centrala, sau compartimente deschise, situate deasupra capului, dar si doua buzunare largi proiectate pe interiorul portirelor, capabile sa sustina inclusiv sticle cu o capacitate de 1.5 litri.

DETALII – TEHNOLOGIE

Noul Citroen Jumpy - ACTIVE CRUISE CONTROL

TEHNOLOGIE ACTIVE CRUISE CONTROL

Sistemul Active Cruise Control  adapteaza viteza utilitarei la nivelul autovehiculului care se deplaseaza in fata. Tehnologia poate reduce viteza pana la 20 km/h prin actionarea exclusiva a pedalei de acceleratie.

MONITORIZAREA UNGHIURILOR MOARTE

Tehnologia de monitorizare a unghiurilor moarte avertizeaza prin semnale audio si vizuale prezenta unui autovehicul aflat in unghiul greu vizibil, prin intermediul unui martor luminos de culoare portocalie. Avand la baza 4 senzori amplasati in barele de protectie fata/spate, sistemul actioneaza la viteze cuprinse intre 12 si 140 km/h.

Noul Citroen Jumpy - RECUNOAȘTEREA SEMNELOR DE CIRCULATIE

RECUNOAȘTEREA SEMNELOR DE CIRCULATIE

Dotare noua in categoria autovehiculelor utilitare, aceasta functioneaza prin intermediul unei camere video amplasate in partea superioara a parbrizului si informeaza in permanenta conducatorul auto cu privire la limitarile de viteza, recomandarea sistemului putand fi acceptata prin simpla apasare a unui buton.

Noul Citroen Jumpy - FRÂNARE DE URGENŢĂ

FRÂNARE DE URGENŢĂ

Tehnologia functioneaza pe baza unei camere multifunctionale amplasate in partea superioara a parbrizului. Sistemul ASB diminueaza consecintele accidentelor prin franarea automata in locul conducatorului auto, in urmatoarele situatii:

– intre 0-30 km/h, pentru evitarea coliziunii cu obstacole fixe, mobile,  sau chiar cu pietoni.

– valori peste 30 km/h: pentru reducerea vitezei inainte de un posibil impact.

Descarcă lista generală de preţuri (pdf)Programare Drive TestContactează-ne