Citroen Spacetourer

ASPECTE CHEIE

INALTIME

Cu noul Citroën SpaceTourer ai acces fara restrictii in toate tipurile de parcare. Dimensiunile optimizate ale noului SpaceTourer (cu o lungime cuprinsa intre 4.60 m si 5.30 m, o latime de 1.92 m si o inaltime de 1.90 m), alaturi de servodirectia electro-hidraulica si o raza de intoarcere cu valori intre 11.30 m si 12.40 m fac din acest model un autovehicul practic, corespunzator tuturor nevoilor familiei si prietenilor.

Citroen SpaceTourer - Inaltime

DISPLAY DE TIP HEAD UP

Citroën a proiectat display-ul Head-up, care afiseaza toate informatiile necesare din timpul conducerii in format color, pe o tableta transparenta, situata la nivelul privirii . Astfel, conducatorul auto va avea intreaga atentie indreptata asupra drumului.

Citroen SpaceTourer - Display Head-up

ACCES HANDS FREE

Maini ocupate? Nicio problema! Poti deschide usile laterale culisante printr-o simpla deplasare a piciorului, in dreptul barei de protectie din spate, care contine senzori de miscare – dotare care se poate dovedi foarte utila atunci cand mainile sunt ocupate cu scaunul pentru copil.

Citroen SpaceTourer - Acces Hands Free

3 VERSIUNI DE LUNGIME

Modelul SpaceTourer este disponibil in 3 versiuni de lungime (XS: 4.60m, M: 4.95m, XL: 5.30m), incluzand si o varianta compacta cu locuri pentru 9 persoane.

Citroen SpaceTourer - 3 versiuni de lungime

COMENZI INTUITIVE

Tableta tactila de 7” din echiparea standard a modelului asigura controlul tuturor functiilor autovehiculului: climatizare bi-zona, sistem de navigatie, multimedia, telefon, etc.

Citroen SpaceTourer - Comenzi Intuitive
Descarcă lista generală de preţuri (pdf)Programare Drive TestContactează-ne