Citroen SpaceTourer

DESIGN

Citroen SpaceTourer - VOLUM GENEROS

VOLUM GENEROS

Avantajul monovolumului SpaceTourer consta in formele generoase, aspectul indraznet si proportiile armonioase. Pentru a accentua aceste caracteristici, SpaceTourer este disponibil in 9 nuante de caroserie diferite: Negru Onyx, Albastru Impérial, Maro Rich Oak, Gri Platinum, Gri Aluminium, Portocaliu Tourmaline, Albastru Lagoon, Alb Sable si Banquise. Atentie! Este posibil ca ceilalti participanti la trafic sa va claxoneze admirativ la fiecare intersectie.

Citroen SpaceTourer - LUMINI DE ZI CU TEHNOLOGIE LED

LUMINI DE ZI CU TEHNOLOGIE LED

Forma verticala a blocurilor optice, care utilizeaza tehnologie LED se imbina armonios cu linia pasajelor rotilor, amplificand spiritul de aventura al modelului printr-un design corespunzator.

Citroen SpaceTourer - SUPRAFETE VITRATE SI USI LATERALE CULISANTE

SUPRAFETE VITRATE SI USI LATERALE CULISANTE

Privit din lateral, SpaceTourer iese in evidenta cu ajutorul usilor culisante si a suprafetelor vitrate largi, care accentueaza interiorul primitor si spatios. Bine ati venit la bord!

Citroen SpaceTourer - HAYON

HAYON

Imbinand placut stilul cu functionalitatea, partea din spate dispune de un hayon mare, care aminteste de vacanta si de calatoriile confortabile, iar suprafata cu linii simple dispune de un sistem de deschidere modular al geamului, cu unghi larg.

Citroen SpaceTourer - PROIECTAT PE MASURA PROVOCARILOR

PROIECTAT PE MASURA PROVOCARILOR

SpaceTourer este disponibil in 3 versiuni de lungime (XS: 4.60m, M: 4.95m, XL: 5.30m), precum si o versiune compacta cu locuri pentru 9 persoane. Cine spune ca cele mai bune autoutilitare sunt scurte?

INALTIME DE NUMAI 1.90m

Nu mai este nevoie sa cauti locuri de parcare! Cu noul Citroën SpaceTourer, spatiile de parcare nu vor mai pune restrictii. Dimensiunile optimizate ale modelului SpaceTourer’s (L: 4.60 m to 5.30 m, W: 1.92 m, H: 1.90 m), alaturi de servodirectia electro-hidraulica si o raza de intoarcere cu valori intre 11.30 m to 12.40 m, contribuie la cresterea agilitatii vehiculului, raspunzand solicitarilor intregii familii.

CONFORT

Citroen Spacetourer - INTERIOR SPATIOS

INTERIOR SPATIOS SI PRIMITOR

Interiorul noului Citroën SpaceTourer a fost proiectat special pentru calatoriile lungi, unde fiecare pasager beneficiaza de standarde inalte de confort. Deplasarile pe distante lungi, excursiile si chiar escapadele scurte devin momente de relaxare si destindere pentru toti ocupantii autovehiculului.

INTERIOR PRIMITOR

Tapiteria scaunelor este realizata din materiale moi, cu textura bogata, pentru a asigura un confort maxim. Pasagerii din randurile 2 si 3, precum si cei din spate pot beneficia de scaune independente, cu reglare pe inaltime si adancime, care dispun si de tetiere/cotiere confortabile pentru o pozitie odihnitoare.

Citroen Spacetourer - CONSOLA CENTRALA

CONSOLA CENTRALA

Tabloul de bord a fost proiectat cu tehnologii orientate catre conducatorul auto, avand toate comenzile la indemana. Acesta include un spatiu de instrumente cu cadrane grafice moderne, un ecran tactil de 7’’, controlul climatizarii, compartimente de depozitare si comenzi pentru actionarea electrica a usilor laterale culisante.

Citroen Spacetourer - SPATIU PENTRU INTREAGA FAMILIE

SPATIU PENTRU INTREAGA FAMILIE

Noul Citroen SpaceTourer dispune de numeroase compartimente de stocare (limitat pana la 74 kg) pentru toata familia – atat pentru chitara ta, cat si pentru scooterul celui mic. SpaceTourer te scapa de griji!

EXACT CA ACASA…

Noul SpaceTourer dispune de un interior primitor, o pozitie de conducere inalta, scaune reglabile pe inaltime, un plafon vitrat, o tinuta de drum optimizata si un nivel de insonorizare eficient. Calatoriile te vor face astfel sa te simti exact ca acasa. Bine ai venit in mediul tau de relaxare!

Citroen Spacetourer - LINISTE ABSOLUTA

LINISTE ABSOLUTA

Izolarea fonica din interiorul noului SpaceTourer transforma fiecare calatorie intr-o experienta relaxanta. Intregul design al modelului a fost proiectat in jurul cuvantului cheie “liniste”. Utilizarea materialelor fono-absorbante pentru intreaga caroserie (in materialele plafonului, ale usilor, bordului si mai ales a podelei) cu geamuri fabricate din straturi de mare densitate, reducand la minim vibratiile si zgomotele nedorite.

Citroen Spacetourer - VEDERE PANORAMICA

VEDERE PANORAMICA

Cu geamurile largi ale noului SpaceTourer alaturi de plafonul vitrat te bucuri de o vedere panoramica, transformand fiecare calatorie intr-o adevarata aventura.

Descarcă lista generală de preţuri (pdf)Programare Drive TestContactează-ne