Citroen Spacetourer

TEHNOLOGII INTELIGENTE

Citroen Spacetourer - Tehnologie practica

TEHNOLOGIE PRACTICA

Citroën SpaceTourer este echipat cu tehnologii practice, cu rol in simplificarea conducerii de zi cu zi a autovehiculului, precum acces si pornire fara cheie, sau actionare automata a usilor laterale culisante, pentru nenumaratele situatii in care mainile sunt ocupate.

Citroen Spacetourer - Connect nav

CONNECT NAV

Sistemul de navigatie ultra-modern CITROËN Connect Nav DAB* furnizeaza informatiile principale pentru o calatorie confortabila, oferind variate posibilitati de configurare: afisare HD, asistenta constanta si personalizata pentru conducatorul auto, teme si afisaj individualizat pentru display.

*in functie de versiune

Citroen Spacetourer - MIRROR SCREEN

MIRROR SCREEN

Planificarea rutei? Posibilitati de a asculta muzica in masina direct de pe telefon? Desigur! Nimic nu este mai usor de utilizat atunci cand exista in echiparea autovehiculului sistemul intuitiv Mirror Screen. Toate aplicatiile compatibile ale telefonului pot fi accesate prin intermediul ecranului de 7-inch din masina. Sistemul Mirror Screen se conecteaza eficient la telefon, fiind compatibil atat cu smartphone-urile Apple prin aplicatia CarPlay, cat si cu terminalele Android, prin intermediul aplicatiei MirrorLink. Practic!

Citroen Spacetourer - HEAD-UP DISPLAY

HEAD-UP DISPLAY

Citroën a dezvoltat sistemul Head-up Display cu ajutorul caruia informatiile din timpul conducerii sunt afisate pe un display transparent, cu caractere color, pozitionat la nivelul privirii. Astfel toata atentia va fi indreptata asupra drumului!

Citroen Spacetourer - Acces hands-free

ACCES HANDS-FREE

Maini ocupate? Nicio problema! Poti deschide usile laterale culisante printr-o simpla deplasare a piciorului, in dreptul barei de protectie din spate, care contine senzori de miscare – dotare care se poate dovedi foarte utila atunci cand mainile sunt ocupate cu scaunul pentru copil. Aceasta tehnologie este introdusa in premiera in segmentul monovolumelor.

Citroen Spacetourer - Cruise control - limitator automat de viteza

CRUISE CONTROL – LIMITATOR AUTOMAT DE VITEZA

Acest sistem adapteaza viteza in raport cu aceea a autovehiculului din fata. Automat, tehnologia are capacitatea de a reduce viteza autovehiculului pana la 20 km/h, actionand asupra acceleratiei.

Citroen Spacetourer - Sistemul de monitorizare a unghiului mort

SISTEMUL DE MONITORIZARE A UNGHIULUI MORT

Tehnologia informeaza conducatorul auto cu privire la prezenta unui autovehicul in unghiul mort, prin intermediul unui martor luminos, situat in coltul oglinzii laterale corespunzatoare.

Sistemul functioneaza pe baza a 4 senzori plasati in barele de protectie fata /spate si este activ in intervalul de viteza 12 – 140 km/h.

Citroen Spacetourer - Recunoasterea indicatoarelor auto

RECUNOASTEREA INDICATOARELOR AUTO

Inovator, sistemul opereaza prin intermediul unei camere video amplasate in partea superioara a parbrizului, informand in permanenta conducatorul auto cu privire la limitarile de viteza existente. In cazul detectarii unei astfel de atentionari, recomandarea sistemului poate fi acceptata si activata prin simpla apasare a unui buton.

Citroen Spacetourer - Active Safety Brake - franare automata in caz de urgenta

ACTIVE SAFETY BRAKE – FRANARE AUTOMATA IN CAZ DE URGENTA

Tehnologia functioneaza pe baza unei camere video multifunctionale amplasate in partea superioara a parbrizului si diminueaza consecintele accidentelor prin franarea in cazuri speciale, ajutand conducatorul auto pentru:

-evitarea coliziunii cu obstacole fixe sau mobile, intre 0-30 km/h;

-reducerea vitezei inainte de producerea impactului, la o viteza de peste 30 km/h.

Citroen Spacetourer - CONSUM REDUS DE COMBUSTIBIL

CONSUM REDUS DE COMBUSTIBIL

Testele confirma: Citroën SpaceTourer are cel mai mic consum de carburant din segment, la 5,1 l / 100 km si emite doar 133 g / km de CO2 (consum in ciclu mixt pentru motorul BlueHDi 115CP S&S cu cutie de viteze manuala in 6 rapoarte).

Motoarele disponibile pe Citroën SpaceTourer ofera urmatoarele valori pentru ciclul mixt de consum si emisiile de CO2 (valabile pentru caroserie XS):
– BlueHDi 95 manuala: 5.5 l/100 km si 144 g/km CO2
– BlueHDi 95 S&S ETG6: 5.2 l/100 km si 135 g/km CO2
– BlueHDi 115 S&S 6 manuala: 5.1 l/100 km si 133 g/km CO2
– BlueHDi 150 S&S 6 manuala: 5.3 l/100 km si 139 g/km CO2
– BlueHDi 180 S&S EAT6: 5.8 l/100 km si 151 g/km CO2

Descarcă lista generală de preţuri (pdf)Programare Drive TestContactează-ne