noul Citroen C-Elysee

DESIGN

Citroen C-Elysee - Eleganta

ELEGANTA UNUI SEDAN

Partea frontala a noului CITROËN C-ELYSÉE a fost redesenata pentru a imbunatati aerodinamica si pentru a contribui la o tinuta de drum mai placuta. Semnatura luminoasa cu tehnologie LED este completata cu lumini de zi, pozitionate deasupra proiectoarelor de ceata si adauga modelului prestigiu si eleganta.

Citroen C-Elysee - SEMNATURA LUMINOASA

SEMNATURA LUMINOASA

Efectul 3D obtinut cu ajutorul luminilor stopurilor ofera o nota de modernitate spatelui masinii, armonizand semnificativ semnatura luminoasa cu linia celor mai noi modele CITROËN.

Citroen C-Elysee - DIMENSIUNI

DIMENSIUNI

Acest sedan ofera dimensiunile optime pentru a patrunde usor in parcarile urbane facilitand menevrele scurte.
• Inaltime: 1,466 m
• Latime: 1.95 m
• Ampatament: 2.65 m
• Lungime: 4,423 m

Citroen C-Elysee - TESTAT SI VERIFICAT

TESTAT SI VERIFICAT

Noul CITROËN C-ELYSÉE se evidentiaza ca o masina robusta, proiectata sa reziste testului timpului, si al numarului de kilometri. Garda la sol optima, rotile mari, usile cu chedere duble pentru o buna antifonare sau componentele bine fixate…

Fiecare detaliu a fost dezvoltat ca sa dureze.

CONFORT

Citroen C-Elysee - CONFORT

CONFORT

Un sedan spatios pentru toti pasagerii. Aceasta este promisiunea noului vehicul a carui manevrabilitate excelenta si confort al suspensiei contribuie la o calatorie mai placuta

Citroen C-Elysee - CONFORT

INTERIOR MODULAR … SI UN PORTBAGAJ MARE!

NOUL CITROËN C-ELYSÉE creeaza echilibrul perfect dintre caracterul compact si confortul dedicat celor 5 pasageri, impreuna cu bagajele lor. Manevrabilitatea excelenta si suspensia confortabila transforma orice deplasare intr-o calatorie.

Modelul dispune de un portbagaj cu un volum de peste 500 de litri, iar in plus, bancheta din spate se poate segmenta in format 2/3 – 1/3 marind rapid si simplu capacitatea de incarcare.

TEHNOLOGIE

Citroen C-Elysee - TEHNOLOGIE

TEHNOLOGIE

CITROËN C-ELYSÉE este un sedan modern, spatios cu un caracter puternic si elegant, dar care exprima in acelasi timp si robustete. In linia filosofiei Citroën de a oferi tehnologii intuitive pentru un plus de confort, modelul dispune de acum de o camera video pentru marsarier si de un sistem de navigatie afisat pe ecranul tactil de 7 ”.

Citroen C-Elysee - ECRAN TACTIL

ECRAN TACTIL, INTUITIV

Toate comenzile audio si de navigatie ale noului C-ELYSÉE sunt grupate intuitiv, la indemana soferului si afisate pe tableta de 7″ care dispune de:
• SISTEM DE NAVIGATIE performant, conectat in timp real pentru a evita blocajele din trafic si cu functie de ghidare pentru benzile de circulatie.

• MIRROR SCREEN (Apple CarPlayTM + MirrorLink®) pentru a utiliza toate aplicatiile de pe smartphone-ul tau, direct pe ecranul central al masinii.

• RECUNOASTERE VOCALA (built-in, sau via smartphone) pentru a controla functiile masinii tale prin voce.

• SISTEM DE TELEFONIE cu Bluetooth (acces la contactele tale si functie apel in asteptare).

• RADIO AM / FM cu 4 difuzoare, comenzi in spatele volanului (fara CD), dar cu posibilitate de redare a melodiilor de pe smartphone.

Citroen C-Elysee - CAMERA VIDEO

CAMERA VIDEO PENTRU MARSARIER

Cu ajutorul camerei video pentru marsarier, atunci cand conducatorul auto schimba viteza, trecand in mod marsarier, imaginea din spatele masinii este afisata pe ecranul central, facilitand manevrarea usoara, asistata de liniile de ghidaj, gradate colorat.

Citroen C-Elysee - ASISTENTA LA PARCAREA CU SPATELE

ASISTENTA LA PARCAREA CU SPATELE

Sistemele de asistenta la parcarea cu spatele te vor avertiza in functie de apropierea fata de obstacole, cu ajutorul unor repere vizuale afisate pe display-ul de 7 ”.

Citroen C-Elysee - LIMITATOR DE VITEZA

LIMITATOR DE VITEZA

Cu tehnologia Cruise Control, poti programa viteza de calatorie, stabilind limita acesteia.

Descarcă broșura (pdf)Programare Drive TestContactează-ne