noul Citroen C3 AIRCROSS

SUV de nouă generatie

Noul Citroën C3 AIRCROSS se distinge in universul SUV-urilor prin caracterul puternic, originalitate și aspectul fresh.

Stilul sau afiseaza robustete si un sentiment de siguranta datorita capotei inalte, pusa in valoare de chevroanele cromate, care integreaza semnatura luminoasa cu tehnologie LED*. La bordul noului tau SUV, vei putea adopta o pozitie de condus inalta si inedita.

Urmarind liniile conceptului C-Aircross, stopurile realizate din policarbonat sunt stratificate, creand un contrast grafic puternic pe montantul C.

CONFORTABIL PE ORICE DRUM: SISTEM GRIP CONTROL CU HILL DESCENT ASSIST

C3 Aircross Grip Control
Controleaza orice tip de suprafata de rulare. Garda la sol ridicata, rotile mari si tehnologia Grip Control cu Hill Assist Descent* (asistenta la coborarea in panta) permit aventurarea pe toate tipurile de drumuri, oricare ar fi conditiile.

CITROËN C3 AIRCROSS poate, de asemenea, sa optimizeze motricitatea rotilor sale din fata in functie de terenul intalnit si sa mentina viteza chiar și atunci cand coboara pe pante abrupte.

AGIL SI EFICIENT IN ORAS: PARK ASSIST CU TEHNOLOGIE TOP REAR VISION

C3 Aircross agil in oras
Atat in oras, cat si la drumuri lungi, CITROËN C3 AIRCROSS iti face viata in fiecare zi mai usoara. Echipat cu tehnologia Park Assist *, noul SUV compact asista manevrele de parcare, iar cu ajutorul camerei video pentru marsarier – Top Rear Vision*, beneficiezi de vizualizarea la 180⁰ a spatiului din spatele masinii pe ecranul tactil de 7”.

*Dotare disponibila in functie de versiune

ULTRA-MODULABIL & SPATIOS

C3 AirCross Ultra Modulabil
Cu o caroserie inalta, ingenios proiectata, Noul Citroën C3 AIRCROSS imbina interiorul premium cu nivelul ridicat de confort: 5 locuri cu spatiu generos.

Portbagajul dispune de o mare capacitate de incarcare de 410 litri, care poate fi extinsa la 520 litri prin culisarea sau rabatarea banchetei segmentate, in format 2/3-1/3.

Pentru un plus de modularitate, optional, scaunul pasagerului din fata devine perfect pliabil* si permite astfel incarcarea obiectelor cu o lungime de pana la 2,40 m.

Descarcă broșura (pdf)Descarcă lista de preţuri (pdf)Programare Drive TestContactează-ne